301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Eylül 2023 - Pazar 22:57 Bu haber 349 kez okundu
 
Yüreğir'de kaçak 12 eşek ve 6 at kesildi
Yüreğir'de kaçak 12 eşek ve 6 at kesildi
ASAYİŞ Haberi


Adana Valiliğinden kesilen 12 eşek ile 6 ata ilişkin yapılan açıklamada, "Yapılan baskında, canlı ve kesilmiş halde tek tırnaklı hayvanların bulunduğu tespit edilmiştir. Suç duyurusunda bulunulmuş olup, ayrıca söz konusu kişiye idari para cezası uygulanmıştır." ifadesine yer verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ”Adana’nın Yüreğir ilçesinde tek tırnaklı hayvan kesildiğine dair gelen ihbar üzerine İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerimiz ile zabıta ve emniyet güçleri tarafından bir adrese baskın yapılmıştır. Yapılan baskında, canlı ve kesilmiş halde tek tırnaklı hayvanların bulunduğu tespit edilmiştir. Canlı olarak ele geçirilen tek tırnaklı hayvanlar yediemin olarak belediyeye ait havyan barınağına teslim edilirken, kesilen hayvanlara ait et ve diğer parçalar ise imha edilmiştir. İlgili kişi hakkında adli işlem başlatılmak üzere 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu’nun 40. Maddesinin (a) bendi gereğince Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuş olup, ayrıca söz konusu kişiye idari para cezası uygulanmıştır. Halk sağlığını tehlikeye atan kişi/kişiler ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” sözlerine yer verdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yüreğir'de, kaçak, 12, eşek, ve, 6, at, kesildi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı