301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Nisan 2024 - Cuma 23:46 Bu haber 247 kez okundu
 
Toplumu iyi okuyamayan bir Maliye Bakanımız var!
Toplumu iyi okuyamayan bir Maliye Bakanımız var!
EKONOMİ Haberi


31 Martta yapılan yerel seçim'de millet tercihini CHP'den yana yaptı. Ak Parti ikinci sıraya düştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim sonuçlarını değerlendireceklerini, bunda dahili olanlara acımayacağını ve partide kapıyı göstereceğini söyledi. Uzmanlar seçimi değerlendirirken Ak Parti'nin neden kaybettiği konusunda, emeklilerin sandığa gitmediğini, hayat pahallılığını artığını  ve bir kaç neden daha ortaya koyarken, bu ülkenin Maliye Bakanı mehmet şimşek'in seçimlerde emeklilerin bu seçimlerde; "Onlara zam verdik, demek ki hiç alakası yok" diye kestirip atması, Maliye Bakanın toplumu iyi okuyamadığını ve feraseteni ortaya koyduğunu kaydetti.  

Adana  Memur-Sen ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu yaptığı yazılı açıklamada; "Mehmet Şimşek seçim sonuçlarını değerlendirirken memurlara ve emeklilere zam verdik ama olmadı demek ki onunla alakası yok , diye konuşması, seçimlerin neticesini iyi okuyamadığını göstermiş oldu" diye konuştu. 

Memur-Sen ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu Maliye Bakanına cevap verdi;

“Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek'in memurların ekonomik zorluklarını göz ardı ettiği ve zamların yarattığı sıkıntıları fark edemediğini endişe ile izliyoruz.

Memurların emekli ikramiyesi ile dahi ev alamayacak durumda olduğunu, verdikleri ikramiye ile araç bile alamamaktadır.

Ayrıca, seçim sonuçlarının memurların sırtına yüklenmesinin mantıklı olmadığını düşünüyoruz. Memurlar toplumun temel taşlarından biridir ve refahlarının korunması ve artırılması için gerekli önlemlerin alınması gerektiğine inanıyoruz.

Maliye Bakanı ve hükümetin, memurların durumunu daha dikkatli bir şekilde göz önünde bulundurması ve onların adaletli bir şekilde değerlendirilmesi için adımlar atması önemlidir.

Kimse Memurlar üzerinden siyaset yapmasın.Herkes kendi işini yapsın.”Diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Toplumu, iyi, okuyamayan, bir, Maliye, Bakanımız, var!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı