301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Nisan 2024 - Çarşamba 20:45 Bu haber 107 kez okundu
 
Tümgeneral Sel çocuklara hediye dağıttı
Tümgeneral Sel çocuklara hediye dağıttı
ASAYİŞ Haberi


Adana İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirmesi amacıyla başlayan denetimlere katılarak, çocuklara hediye verdi.

 

İlkhaber Gazetesi'nden Ahmet AKDENİZ'in  haberine göre; Jandarma ekipleri tarafından Ramazan Bayramı'nda trafikte güvenli ve huzurlu bir ortam sağlamak amacıyla başlatılan denetimler yurt genelinde sürüyor. Bayram boyunca da Emniyet Teşkilatı birimleri gibi denetimlerini sürdürecek olan Jandarma timleri, 7/24 esasına göre görev yapıyor.

 

Sürücülere, hız, emniyet kemeri, kask kullanımı, kırmızı ışık ihlali, alkollü araç kullanımı gibi uyarılarda bulunan Jandarma ekipleri, yorgun ve uykusuz araç kullanılmaması, trafikte sabırlı olunmasını tavsiye ediyor.

 

Adana İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel de, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirmesi amacıyla başlayan denetimlere katıldı.

 

Ramazan Bayramı öncesi alınan trafik önlemlerini yerinde denetleyen, yol kontrolünde vatandaşlarla sohbet eden Tümgeneral Coşkun Sel, çocuklara hediyeler verdi.

 

Adana İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel, bayram süresince kontrol ve denetlemelerin devam edeceğini ifade etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Tümgeneral, Sel, çocuklara, hediye, dağıttı, , , , , , , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı