301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Eylül 2023 - Pazartesi 22:10 Bu haber 276 kez okundu
 
Trafik Jandarma Okul servis Araçlarını kontrol etti
Trafik Jandarma Okul servis Araçlarını kontrol etti
ASAYİŞ Haberi


Adana İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Jandarma Timlerince yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte okul çağındaki çocuklarımızın okula gidiş gelişlerinde huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarının sağlanması ve okul servis araçlarının karışabileceği kazaların önlenmesi amacıyla Okul Servis Araçlarına yönelik denetimler icra edilmiştir.

Yapılan denetimlerde; (564) Okul Servis Aracı kontrol edilmiş, eksiği tespit edilen sürücülere gerekli ikaz ve uyarılarda bulunulmuş, eksikleri tamamlanmayan sürücülere gerekli yasal işlem yapılmıştır.

Okul çağındaki çocuklarımızın huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir şekilde eğitimlerine devam etmelerini sağlamak maksadıyla 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi süresince kontrol ve denetimler ile öğrencilere yönelik trafik eğitimlerine devam edilecektir.

         Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Trafik, Jandarma, Okul, servis, Araçlarını, kontrol, etti,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı