301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Ekim 2023 - Pazar 21:34 Bu haber 312 kez okundu
 
ŞEVVAL İLE EMİNCAN’A GÖRKEMLİ DÜĞÜN TÖRENİ..
ŞEVVAL İLE EMİNCAN’A GÖRKEMLİ DÜĞÜN TÖRENİ..
MAGAZİN Haberi


Halayların Çekildiği Muhteşem düğün töreninde  Cumhurbaşkanı adayı  Sinan Oğan’ın Nikah Şahitliğini yaptığı Görkemli düğün merasimini ölümsüzleştirmek için çekilen resimlerle düğün töreni gecenin geç saatlerinde coşku ile son buldu.

ŞEVVAL İLE EMİNCAN’A  GÖRKEMLİ DÜĞÜN TÖRENİ..

  Adana  ve Ceyhan'ın Sevilen ve Sayılan simalarından işinsanı,Denk Beton Yapı İmtiyaz sahibi ve Türkiye İttifak Partisi Adana İl Başkanı Kutfedi Kılınç,oğluna dillere destan bir düğün töreni yaptı. Ayaşan  Ailesinin güzel kızı Şevval ve Kılınç Ailesinin yakışıklı oğlu  Emincan dostlarının ve sevenlerinin şahitliğinde hayatlarını birleştirdiler. Halayların Çekildiği  oyunların  oynandığı Görkemli düğün merasimini  için çekilen fotolar ile düğün adeta ölümsüzleşirken Düğün’ün kusursuz olması için Kılınç ve Ayaşan Aileleri konuklarla tek,tek ilgilendiler.

ADANA-- Adana Wedding Eventes te yapılan görkemli düğün töreni uzun yıllar dillerden düşmeyecek. Gala Wedding Events Salonuna güzel gelin Şevval  ve yakışıklı damat Emincan el ele meşaleler arasında salona girerdiler.,Kılınç Ailesi ile Ayaşan Ailesi ,düğün Törenine gelen konukları kapıda karşılayıp hoş geldiniz diyerek,gönüllere girdiler. Salonda ilk dansı yapan genç çiftler büyük alkış alırken, Gelin ve Damadın Şıklıkları  ile konukların gözünü kamaştırdılar.

SİNAN OĞAN NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Çiceği burnundaki genç çift ve gecenin muhteşem ikilisi Şevval ve Emincan’ın  Nihah Şahitliklerini Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan,Geçmiş dönem Adana İlmillieğitim Müdürü  Hüseyin Yakar ve Önceki Dönem Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastel’in Nikah şahitliklerini yaptığı ve  imzaların atılması ile genç çiftle Nikah Cüzdanını Geçmiş dönem Adana İlmillieğitim Müdürü  Hüseyin Yakar verdi Nikah’ın ardından Genç Çift ile   konuklar  oynayarak mutluluğun adeta resmini çizdiler. Bu  mutlu gecede,Aileleri,Dostları,Arkadaşları ve Sevenleri,İşinsanları,Sivil toplum kuruluşlarının Başkanları,Siyasî parti temsilcileri, ve Adana Ceyhan ve Şehir dışından  gelen konuklar  düğün töreni bitene kadar Kılınç ve Ayaşan ailelerini  yalnız bırakmayıp gönüllere girdiler.Güzel gelinin annesi  Soylu ve babası Tugay Ayaşan ile damadın annesi  Nihal ve babası Kutfedi Kılınç en mutlu günlerinde piste çıkıp oynamayı ihmal etmediler.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN RESİMLERLE ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Halayların Çekildiği, Görkemli merasim ölümsüzleştirmek için çekilen resimlerle görkemli düğün töreni gecenin geç saatlerinde coşku ile son buldu. Törende konukları kapıda karşıladıkları gibi masaları da tek tek gezen  Soylu ve Kılınç aileleri ,düğün torenlerine katilanlara teşekkür ederek,gönüllerde taht kurdular.  Çukurova Çağdaş Gazetesi olarak Genç çiftlerin bu  görkemli düğün töreni  için tebrik ediyor,bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ŞEVVAL, İLE, EMİNCAN’A, , GÖRKEMLİ, DÜĞÜN, TÖRENİ..,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı