301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Şubat 2024 - Cuma 22:31 Bu haber 193 kez okundu
 
Narkogüç Operasyonlarında 2 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi: 456 Gözaltı
Narkogüç Operasyonlarında 2 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi: 456 Gözaltı
ASAYİŞ Haberi


İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya, uyuşturucu imalatçıları ve satıcılarına yönelik 48 ilde düzenlenen Narkogüç-48 operasyonlarında 242, 15 ilde düzenlenen Narkogüç-49 operasyonlarında ise 214 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacaklarını vurguladı.
 

Bu kapsamda il emniyet müdürlüklerince 382 ekip, 1438 personel, 4 hava aracı ve 23 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 48 ilde operasyonlar düzenlendiğini belirten Yerlikaya, 1 ton 39 kilogram uyuşturucu ile 509 bin uyuşturucu hap ele geçirilen operasyonlarda 242 şüphelinin gözaltına alındığını kaydetti.
 
Operasyonu gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek." ifadesini kullandı.
 

Narkogüç-49 Operasyonlarında 214 Şüpheli Yakalandı

İçiişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarına ilişkin, "Uyuşturucu imalatçıları ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 15 ilde düzenlenen Narkogüç-49 operasyonlarında 1 ton 110 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi." bilgisini verdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Narkogüç, Operasyonlarında, 2, Ton, Uyuşturucu, Ele, Geçirildi:, 456, Gözaltı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı