301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
06 Nisan 2023 - Perşembe 23:15 Bu haber 354 kez okundu
 
Mescid-i Aksa’ya saldırı kınandı
Mescid-i Aksa’ya saldırı kınandı
DÜNYA Haberi


İHH Adana Genç Hareketi Başkanı Ali Ekber Çiftçi, “İşgalci İsrail, Kudüs'e, Mescid-i Aksa’ya ve kutsallarımıza bu Ramazan da vahşice saldırmaya devam ediyor” dedi.


İnsani Yardım Vakfı (İHH) Adana Genç Hareketi tarafından İsrail’in, Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırıları kınandı. Teravih namazının ardından Tarihi Ulu Cami önünde bir araya gelen İHH üyeleri burada basın açıklaması yaptı. Yapılan saldırıları kınayan İHH Adana Genç Hareketi Başkanı Ali Ekber Çiftçi, geç kalmadan bütün Müslümanların birleşmeye ve harekete geçmeye davet etti.

Kudüs'ün savunulmasının tüm Müslümanların vazifesi olduğu vurgulayan Çiftçi, “Bu mücadele sadece Kudüs gençlerinin mücadelesi değil, bizlerin de mücadelesidir. Filistinli gençlerin direnişini ve mücadelesini bizler de burada sürdürmeliyiz. Mescid-i Aksa’nın muhafazası ve Kudüs’ün geleceği için İsrail’e karşı olmalıyız. Mescid-i Aksa saldırı altında. Çok geç kalmadan bütün Müslümanlar birleşmeli ve harekete geçmeliyiz. İşgalci israil, Kudüs'e, Mescid-i Aksa’ya ve kutsallarımıza bu Ramazan da vahşice saldırmaya devam ediyor. Mescid-i Aksa'nın, Kudüs'ün ve Filistin'in özgürlüğü, Siyonist zulmün ve işgalin sona ermesi için yapılan tüm eylemleri desteklemek hepimizin görevidir” şeklinde konuştu.

 

Çiftçi,  son olarak sözlerini şöyle tamamladı;

“Buradan kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları, İslam liderleri, vicdan sahiplerine çağrıda bulunuyoruz. Bir araya gelin ve İsrail’in planlarını hep beraber bozalım! Bütün tabelaları bırakalım. Onlar sadece kimlik. Tabelamız Mescid-i Aksa’dır, tabelamız Kabe’dir, tabelamız insandır, tabelamız adalettir, tabelamız mazlumdur. Haydi, seferber olalım. Teyakkuzda olalım. Meydanlara inelim. Hep beraber İsrail’e ders verelim."

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Mescid-i, Aksa’ya, saldırı, kınandı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı