301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Ocak 2024 - Çarşamba 15:49 Bu haber 143 kez okundu
 
Mersin'de 430 Polisle 54 Torbacıya Şafak Operasyonu
Mersin'de 430 Polisle 54 Torbacıya Şafak Operasyonu
ASAYİŞ Haberi


Mersin polisinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde 2 aylık süren çalışmasının ardından tespit edilen 54 şüphelinin yakalanması için şafak operasyonu yapıldı.
 
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticareti yapan ve "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde planlı çalışma gerçekleştirdi. Şehir merkezi ve diğer ilçelerde yaklaşık 2 aydır süren çalışmada polis, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 54 şahsı tespit etti. Bugün sabah şafak vaktinde aralarında özel harekatın da olduğu 110 ekipten oluşan 430 personel ve narkotik dedektör köpeklerinin katılımı ile 54 adrese operasyon yapıldı. Operasyonda koçboynuzu ile kapıları açarak giren polis, şüphelilerden 21'ini yakalayarak gözaltına alındı.
 
Adreslerde yapılan aramada ise 1 kilo 76 gram eroin, metamfetamin, esrar, bonzai gibi çeşitli uyuşturucu maddeler, hassas teraziler, 2'si tabanca 2 adet silah, 32 adet mermi, 45 bin 500 TL suçtan elde edilen para ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan 9'unun 5 yıla kadar, birinin ise 20 yıla kadar hapis cezası ile aranması olduğu öğrenildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Mersin'de, 430, Polisle, 54, Torbacıya, Şafak, Operasyonu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı