301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Aralık 2023 - Pazar 21:47 Bu haber 177 kez okundu
 
KIZILAY'IN YARDIMLARINI GAZZE’YE TAŞIYAN GEMİ MERSİN LİMANI’NDAN UĞURLANDI
KIZILAY'IN YARDIMLARINI GAZZE’YE TAŞIYAN GEMİ MERSİN LİMANI’NDAN UĞURLANDI
AKTUALİTE Haberi


GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SAYGILI: “TÜRK HALKI İNSANLIK DRAMINA SESSİZ KALMIYOR”

Nerede bir mazlum ve ihtiyaç sahibi varsa onun yanında olan Türk Kızılay’ın 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, Gazze’deki siviller için toplanan yardım malzemelerini taşıyan gemiyi Mersin Limanı’ndan uğurladı.

 

Saygılı, Türk Kızılay’ın güvenli bir insani yardım koridoru oluşturulmasının ardından hızlıca aksiyon alıp, duyarlı bağışçılarından topladığı yardımları Gazze’ye ulaştırmak için yoğun çaba harcadığını ifade etti.

 

Genel Başkan Yardımcısı Saygılı, başta kadınlar ve çocuklar olmak üzere tüm siviller için insani yardım çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini, Mersin Limanı’ndan uğurladıkları  gemide, ihtiyaç sahipleri için gıda, su, ilaç ve hijyen malzemelerinin bulunduğunu bildirdi.

 

Savaşın mağdur ettiği sivillere desteğin önemine dikkati çeken Ramazan Saygılı, savaşın da bir hukuku olduğunu, Dünyanın tek ses olup çatışan taraflara bunu bir kez daha hatırlatması gerektiğini belirterek, saldırıları bir kez daha bu vesile ile şiddetle kınadıklarını kaydetti. 

 

Saygılı, Filistin Gazze Şeridi’ne yönelik İsrail tarafından yapılan saldırılara Türk halkının sessiz kalmadığını, her zamanki insanı duyarlılığı ile Kızılay’ın kampanyasına destek olduğunu ifade ederek, tüm yüce gönüllü bağışçılarına teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi. 
 

Türk Kızılayın "Filistin'in yaralarını birlikte saralım" mesajıyla başlattıkları yardım kampanyasına www.kizilay.org.tr sitesinde yer alan banka hesapları ve "FİLİSTİN" yazıp 2868'e SMS göndererek de 20 lira karşılığı bağışta bulunulabiliyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , KIZILAY'IN, YARDIMLARINI, GAZZE’YE, TAŞIYAN, GEMİ, MERSİN, LİMANI’NDAN, UĞURLANDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı