301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Nisan 2024 - Pazartesi 23:56 Bu haber 484 kez okundu
 
LES BENJAMINS ADANA’DA İLK POP-UP MAĞAZASINI AÇTI
LES BENJAMINS ADANA’DA İLK POP-UP MAĞAZASINI AÇTI
EKONOMİ Haberi


Tasarımlarında hikayeleri, kültürleri ve gelenekleri harmanlayarak günümüz sokak modasına yansıtan LES BENJAMINS ESAS 01 BURDA AVM’de açtı.

İstanbul merkezli lüks sokak giyim markası LES BENJAMINS, Adana’daki ilk mağazasını Esas 01 Burda AVM’de açtı. Markanın kurucusu ve kreatif direktörü Bünyamin Aydın'ın liderliğinde, ilham dolu koleksiyonlarıyla dikkat çeken marka, Adana’nın moda sahnesine yepyeni bir soluk getiriyor.

 

Seyhan’daki AVM’nin zemin katında bulunan pop-up mağaza, markanın lüks sokak giyimindeki iddiasını en etkileyici şekilde yansıtıyor. Bünyamin Aydın'ın kreatif yönlendirmesiyle tasarlanan yeni mağaza, LES BENJAMINS'in kültürel zenginliğini ve sokak modasındaki benzersiz konumunu sevenleriyle buluşturuyor.

LES BENJAMINS, Adana'daki özel mağazasında, markanın özüne sadık kalarak tasarlanan bu özel alanda, öne çıkan koleksiyonlarını sergiliyor. İlkbahar Yaz 2024 "Kısmet Voyage East to West" koleksiyonu sofistike konforuyla göz kamaştırırken, "Essentials 8.0" koleksiyonu sade ve işlevsel tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda, "Classics Collection"daki zarif detaylar ve çantalar ile takılar gibi şık aksesuarlar, moda tutkunlarını Adana'da bekliyor. Koleksiyonlardaki zengin renk paleti, dokular ve tasarım detayları, LES BENJAMINS'in DNA'sını ve yenilikçi yaklaşımını vurguluyor.

 

LES BENJAMINS Adana mağazası, özel koleksiyonları ve sofistike tasarımıyla birlikte markanın karakteristik dokunuşunu şehre taşıyarak, Adana’nın moda sahnesine yeni bir soluk getiriyor.

 

LES BENJAMINS HAKKINDA

Bünyamin Aydın tarafından 2011 yılında İstanbul’da kurulan Les Benjamins markası lüks sokak modası kimliğiyle ön plana çıkıyor. Batı'nın sokak kültürünü Doğu'nun az belgelenmiş yeraltı kültürüyle harmanlayan Les Benjamins kendine has estetik bir felsefeye dayalı lokal hikayeleri, köklü kültürel etkileri ve sadeliğin getirdiği zanaatı tercüme ediyor. Les Benjamins, Kim Kardashian ve Travis Scott'tan Daniel Arsham, Nike ve Apple'a kadar uzanan etkili bir işbirlikçi ve destekçi listesi oluşturdu. 20 ülkede 60'tan fazla önde gelen küresel perakendecide satılan Les Benjamins'in topluluğu, Doğu Gençlik kültürünün seslerini yükseltmeye ve bu amaçla onlara platform oluşturmaya odaklanan marka için güçlü bir itici güç olarak hizmet etmeye devam ediyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: LES, BENJAMINS, ADANA’DA, İLK, POP-UP, MAĞAZASINI, AÇTI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı