301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Nisan 2024 - Perşembe 00:10 Bu haber 77 kez okundu
 
İçmimar Doğru Tok Adana’yı temsil etti
İçmimar Doğru Tok Adana’yı temsil etti
AKTUALİTE Haberi


İçmimarlar Odası Adana Şube Başkanı İçmimar Zuhal Doğru Tok, “Avrupa Birliği (AB) Ülkeleri ve Türkiye İçmimarlık Faaliyetleri Çözüm Ortaklığı Projesi” kapsamında Belçika’da bir dizi çalışma programına katıldı.

Belçika’da Adana’yı İçmimar Zuhal Doğru Tok temsil etti

Başkan İçmimar Zuhal Doğru Tok Belçika’da Adana’yı temsil etti

ADANA – İçmimarlar Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İçmimar Zuhal Doğru Tok, “Avrupa Birliği (AB) Ülkeleri ve Türkiye İçmimarlık Faaliyetleri Çözüm Ortaklığı Projesi”nin çok verimli geçtiğini söyledi.

 

İÇMİMARLIK FAALİYETLERİ ÇÖZÜM ORTAKLIĞI PROJESİ

İçmimarlar Odası Adana Şube Başkanı İçmimar Zuhal Doğru Tok, “Avrupa Birliği (AB) Ülkeleri  ve Türkiye İçmimarlık Faaliyetleri Çözüm Ortaklığı Projesi” kapsamında Belçika’da bir dizi çalışma programına katıldı. İçmimarlar Odası Genel Merkezi’nin tasarladığı proje çerçevesinde Türkiye’deki içmimarlar ve iç mimari yapı disiplinlerinde yer alan malzeme üreticileri, Brüksel'de iş insanları ve yatırımcı firmalarla bir araya geldiler.

 

BELÇİKA’DAKİ ÇALIŞMA ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

İçmimarlar Odası Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İçmimar Zuhal Doğru Tok, “Avrupa Birliği (AB) Ülkeleri ve Türkiye İçmimarlık Faaliyetleri Çözüm Ortaklığı Projesi”nin çok verimli geçtiğini söyledi. Başkan Tok, konuya ilişkin açıklamasında “Türk İçmimarlar ve malzeme üreticileri olarak gittiğimiz Belçika’da, AB Ülkeleri'ndeki yatırımcı iş insanlarıyla yurt içinde ve yurt dışındaki deneyimlerimizi, tasarım ve uygulama hizmetlerimizi paylaşma imkânı bulunduk. İçmimarlar Odası, Archimim birliğiyle, Enerva Mühendislik, Core Smarthome ve İkon Aydınlatma firmalarının katılımı ve destekleri ile Türk tasarımı, ürün ve hizmetlerinin yurt dışında tanıtılması ve iş birlikleri görüşmeleri yapıldı.” dedi.

 

PROJE GEZİ ÇALIŞMASI 4 GÜN SÜRDÜ

İçmimarlar Odası Adana Şube Başkanı İçmimar Zuhal Doğru Tok, devamla şu bilgileri verdi:

“17 Nisan 2024 tarihinde başlayan ve dört gün süren projede, Anvers’de Rockfon ve Deckon Commercial Showroom ziyaretinde bulunduk, TOBB Brüksel Temsilciliği'nde sektör profesyonelleri bir araya geldik. TÜSİAD Brüksel Temsilciliğimizin projeye önemli katkılarını gördük. MÜSİAD Belçika Temsilciliği’nin organizasyonu ile Brüksel‘deki yatırımcıların iç mimari ihtiyacı proje ziyaretleri yaptık.  Ayrıca Brugge’de sektörün önemli aktörlerinden Deceuninck fabrikasında incelemelerde bulunduk.”

 

“ÖNEMLİ BİLGİ VE DENEYİMLER KAZANDIK”

“Gerek Türk İçmimarlar olarak gerekse Türk malzeme üreticileri olarak önemli bilgi ve deneyimler kazandığımız projede Adana’mızı ve İçmimarlar Adana Şubemizi temsil etmenin haklı gururunu yaşadık. Bu vesileyle, bu projede emek ve katkı sunan İçmimarlar Odası Genel Başkanımız Sayın İsmet Tekeli’ye, Türk Ticaret Müşavirimiz Sayın Mehmet Kayış’a, TOBB Brüksel Temsilciliğimize, TÜSİAD Brüksel Temsilcimiz Sayın Dilek Aydın’a ve MÜSİAD Belçika Başkanı Sayın Hayri Apaydın’a teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İçmimar, Doğru, Tok, Adana’yı, temsil, etti,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı