301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Kasım 2023 - Pazar 22:11 Bu haber 300 kez okundu
 
İsrailli doktorlar hastaneler bombalansın dedi
İsrailli doktorlar hastaneler bombalansın dedi
DÜNYA Haberi


İsrail şiddette sınır tanımıyor. Her yolu deniyor, Filistinlileri insan olarak görmüyor, çoluk çocuk demeden terminatör gibi yoketmeye ve bir vampir gibi kan içmeye  devam ediyor.

İsrailli bir grup doktor, Gazze Şeridi'ndeki Şifa Hastanesi'nin Filistinli silahlı grupların üssü olduğunu iddia ederek, bombalanmasını isteyen bir bildiri yayımladı. Bildiride, hastaneyi bombalamanın meşru hak olduğu öne sürüldü.

Gazze Şeridi'ndeki Şifa Hastanesi'nin Filistinli silahlı grupların üssü olduğunu öne süren İsrailli bir grup doktor, hastanenin bombalanması çağrısı yaparak bildiri yayımladı.

İSRAİLLİ DOKTORLARDAN SKANDAL ÇAĞRI
İsrail'deki "HaMedash" isimli haber sitesinde yer alan habere göre, bir grup İsrailli doktor Şifa Hastanesi'nin bombalanmasını isteyen bildiriyi imzaladı. Söz konusu bildiride, İsrail ordusunca Şifa Hastanesi'nin bombalanmasının "meşru hak" olduğu iddia edildi.

"HASTANE, FİLİSTİNLİ SİLAHLI GRUPLARIN ÜSSÜ"
Kendilerine "İsrail Askerlerinin Hakları İçin Doktorlar" adını veren grup tarafından yazılan bildiriyi, sağlık sisteminde çalışan doktorlar imzaladı. Gazze'nin kuzeyindeki hastanelerde tedavi gören yaralıların ambulanslarla bölgenin güneyine tahliye edilebileceği öne sürülen bildiride, Gazze'nin en büyük hastanesi olan Şifa'nın "Filistinli silahlı grupların" üssü olduğu iddia edilerek bombalanması istendi.

HAHAMLAR DA "HASTANEYİ BOMBALAYIN" ÇAĞRISI YAPMIŞTI
Daha önce de Şifa Hastanesinin bombalanabileceğinin dini açıdan caiz olduğunu içeren ve 43 haham tarafından imzalanan yazı Netanyahu'ya gönderilmişti. Haberde, hahamlarca imzalanan, "sivillerin arkasına saklanılması ve onların kalkan olarak kullanılması durumunda buranın vurulmasında dini ve ahlaki hiçbir engelin olmadığı" ifade edilen bu mesajın, orduya ait birimlere, Başbakan'a ve bakanlara iletildiği kaydedilmişti. Mesajda, sivilleri kalkan olarak kullananların kınanması gerektiği ifade edilerek, hastanenin bombalanması durumunda sorumluluğun "bu kişilere ve onların destekçilerine ait olduğu" öne sürülmüştü.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İsrailli, doktorlar, hastaneler, bombalansın, dedi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı