301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Şubat 2024 - Cuma 17:20 Bu haber 154 kez okundu
 
İMO Adana Şubesi Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yaptı
İMO Adana Şubesi Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Yaptı
AKTUALİTE Haberi


Hıdır Çak, İMO Adana Şube Başkanı

İMO’da Yeni Yönetim Kurulu Çalışmalarına Başladı

İMO Adana Şubesi Çalışmalarını Programlamaya Başladı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesinin, 10-11 Şubat 2024 tarihlerinde yapılan 25. Dönem Olağan Genel Kurulunda seçilen Yönetim Kurulu üyeleri, 15 Şubat 2024 tarihinde düzenledikleri ilk toplantıda görev dağılımını yaptı.

 

Genel Kurulun verdiği yetkileri iki yıllık süreçte kullanacak olan Yönetim Kurulu yaptığı görev dağılımında;  Hıdır Çak Şube Başkanlığı görevini üstlendi; Mazlum Sevincek Sekreter Üye, Munise Şen Altuntaş Sayman Üye, Hava Basit, Anıl Kılınç, Ahmet Berdan Dinçyürek ve Recai Ünsal Ekinci Yönetim Kurulu üyeleri olarak yer aldı.

 

25. Dönemde Şube Başkanı olarak sorumluluk üstlenen Hıdır Çak, Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte üzerlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduklarını ve 25. Dönem çalışmalarını örgütlemeye başladıklarını ifade etti.

 

Hıdır Çak meslek alanlarına ve kente dair konularda hassasiyetle ve kapsamlı bir çalışma yürüteceklerini ifade ederek;  25. Dönem Yönetim Kurulu olarak özellikle deprem, imar, ulaşım, riskli yapı süreçleri gibi mesleklerini yakından ilgilendiren konularda yapacakları araştırmaların, önerilerin geniş kesimlere ulaşmasını sağlamak üzere çalışmalarını programlamaya başladıklarını söyledi.

 

Çak; İMO Adana Şubesinin tüm dönemlerde olduğu gibi mesleki yetkinliği artırmak ve toplumsal yarar anlayışından taviz vermeyeceğini belirterek; bilim ve tekniğin en önemli yol göstericileri olacağını da kaydetti.

 

İMO Adana Şube Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise Melike Yıldırım, Ejder Toksuk, Süleyman Esen, Nilüfer Abbasi Yergök,  Uğur Öderoldu, Yekda Murat Çakıroğlu ve Mehmet Emin Yüksekkaya’dan oluştu.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İMO, Adana, Şubesi, Yönetim, Kurulu, Görev, Dağılımı, Yaptı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı