301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Ekim 2022 - Salı 22:16 Bu haber 470 kez okundu
 
Güzel oyuncu Zeynep Çil yeniden setlere döndü
Güzel oyuncu Zeynep Çil yeniden setlere döndü
MAGAZİN Haberi


Oyunculuğu ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu Zepnep Çil, sürpriz projelerle ile yeniden setlere döndü.
Attığı imzalar ile hayranlarını beyaz perdeye kilitleyen Çil, kısa zaman önce çekimleri biten Türkiye'nin konuştuğu, oyuncu kadrosu ile büyük ses uyandıran 'İNTİKAM OYUNLARI' Aksiyon filminde dev aktörler ile aynı sahneleri paylaşarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.
Çekimler sonrası tatile çıkan ve yapımcıların gözdesi haline gelen başarılı ve güzel oyuncu Zeynep Çil, "Bir çok teklif geldi. İyi projelerde, iyi ekip ve üstadlarla aynı filmde olmak öncelikli tercihim" diyerek, önünde iki farklı projesinin bulunduğunu ifade etti.
Projelerin birinin dizi olduğuna dikkat çeken Çil, diğerinde ise güzel bir kadronun yer aldığı sinema filminde rol alacağı müjdesini vererek, hayranlarına iyi işlerle karşılarına çıkacağı sözünü verdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Güzel, oyuncu, Zeynep, Çil, yeniden, setlere, döndü,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı