301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Şubat 2024 - Pazartesi 22:20 Bu haber 134 kez okundu
 
Orhan Canbolat Acılara Tercüman Oldu “Neredeler”
Orhan Canbolat Acılara Tercüman Oldu “Neredeler”
MAGAZİN Haberi


ARKADAŞLAR KULLANMANIZ DİLEĞİYLEE...

Müzisyen Orhan Canbolat deprem sonrası yaşanan acılara tercüman olabilmek için hazırladığı  “Neredeler” adlı Şarkı büyük ilgi görüyor.

6 Şubat depreminin yıl dönümünde yaşanan acıyı “Neredeler” adlı şarkı ile dile getiren müzisyen Orhan Canbolat, Müzisyen bir aileden geldiğini belirtti. “Neredeler” şarkısının nasıl ortaya çıktığını anlatan deneyimli müzisyen depremi birebir yaşamış, yakınlarını kaybetmiş biri olarak duygularının acı kısmıyla “Neredeler”i yazıp bestelediğini söyledi.  Deprem Bölgesinin ve Hatay’ın onun için ne anlam ifade ettiğini de dile getiren Orhan Canbolat deprem sonrası şehrin onun için sadece acıyı çağrıştırdığını söyledi.

“BU ŞARKI KALBİMİN SESİDİR”

Müzisyen Orhan Canbolat, “Depremi birebir yaşamış, yakınlarını kaybetmiş biri olarak duygularımın acı kısmıyla yazıp bestelediğim, seslendirdiğim; asla ticari kaygısı olmayan bu şarkı kalbimin sesidir. Duyurmak istediğim bir eserdir. “Neredeler” türküsünün içeriğine bakarsanız anadan babaya, kardeşten eşe, ağadan paşaya, amcadan halaya, dosttan akrabaya herkes var. Dinleyen ve acısı olan herkese bir nebze teselli olmasını diliyorum.” Dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Orhan, Canbolat, Acılara, Tercüman, Oldu, “Neredeler”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı