301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Ocak 2024 - Salı 17:32 Bu haber 126 kez okundu
 
Canlar kahvaltıda bir araya geldi
Canlar kahvaltıda bir araya geldi
AKTUALİTE Haberi


Cem Vakfı Adana Şubesi Düzenlemiş Olduğu Kahvaltıda Canlarla Bir Araya Geldi

Cem Vakfı Adana Şubesi Başkan Müsriye Büyükdoğan ve Başkan yardımcısı Yusuf Soylu'yla birlikte, vakfın merkezinde, kahvaltı düzenleyerek, üyeleriyle bir araya geldi.

Prof.Dr.İzzettin Doğan'ın genel başkanlığını  yapmış olduğu, Cem Vakfı'nın Adana şubesi,580 üyeye sahip. Cem Vakfı Adana Şubesinin başkanlığını Mürsiye Büyükdoğan yürütmekte. Vakıf, son olarak, düzenlemiş oldukları kahvaltı etkinliğiyle, üyeleriyle bir araya geldi.

Cem Vakfı adana Şubesi Başkanı Müsriye Büyükdoğan'da, düzenlemiş oldukları kahvaltılı buluşmada, vakıf üyelerine hitaben yapmış olduğu konuşmasında: “Öncelikle, düzenlemiş olduğumuz kahvaltıya gelerek bizleri onurlandırdınız. Siz Canlar, cumhuriyetimizin ve onun yaratmış olduğu değerlerin en büyük bekçilerisiniz. Büyük mücadeleler sonrasında, Cumhuriyeti ilan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun. Bu güzel vatanın Gazi ve şehitlerini, saygı ve özlemle anıyorum” dedi.

Kahvaltıya, bir kısım üyelerinin yanı sıra, İbrahim Özen Dede, Binali Yıldırım Dede, Zakir Murat Horuz Dede katılarak, etkinliğe ayrı bir güç kattılar.

Vakfın genç üyeleri,kahvaltıda tüketilen ürünleri, katılımcılara ikramda bulundular.

Etkinlikte, Binali Yıldırım Dede ve Zakir Murat Horuz Dede, sazlarını çalıp, deyiş söylediler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Canlar, kahvaltıda, bir, araya, geldi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı