301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Kasım 2023 - Çarşamba 23:18 Bu haber 188 kez okundu
 
Adanalılar Kent Sorunlarının ve Depremin Konuşulacağı Sempozyuma Davetli
Adanalılar Kent Sorunlarının ve Depremin Konuşulacağı Sempozyuma Davetli
AKTUALİTE Haberi


TMMOB Adana İKK “Kent ve Afet” Temalı 5. Adana Kent Sorunları Sempozyumu Düzenliyor

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK)  17- 18 Kasım 2023 tarihlerinde 5. Adana Kent Sorunları Sempozyumu düzenleyecek.

Sempozyumla ilgili bilgi veren TMMOB Adana İKK Sekreteri Ahmet Uncu, iki gün sürecek ve Seyhan Belediyesi Yaşar kemal Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan sempozyumun, 17 Kasım Cuma günü saat 9.00’da açılışının yapılacağını belirterek; tüm Adanalıları kent sorunlarının ve depremin konuşulacağı sempozyuma davet etti.

Ahmet Uncu; TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu olarak Cumhuriyetin 100. Yılında, düzenledikleri 5. Adana Kent Sorunları Sempozyumunun ana temasını; 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli, 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi dolayısıyla “KENT ve AFET” olarak belirlediklerini belirtti.

Uncu; Sempozyum duyurusunda şu sözlere yer verdi:

“TMMOB’yi oluşturan Odalarımız, bilim ve tekniğin ışığında oluşturdukları araştırmalarını, birikimlerini ve önerilerini kent ve kentlinin hizmetine sunan disiplinlerden oluşmaktadır. Bizler mühendis, mimar ve şehir plancıları olarak, aldığımız eğitimi, edindiğimiz tecrübelerimizi halkın yararına sunarak, daha sağlıklı yaşanabilir ve depreme dirençli kentler yaratmak için mücadele ediyoruz.

TMMOB’ye bağlı Odaların Adana Şubeleri olarak, daha yaşanılır bir Adana için, mesleki bilgilerimizle, örgütsel varlığımızla,  çalışmalarımızla, araştırmalarımızla kentimize hizmet vermeye, görüş ve önerilerimizi sunmaya devam edeceğiz.

Bu amaçla planladığımız 5. Adana Kent Sorunları Sempozyumunda; 4 Oturum, 1 Panel, 2 Tekil sunumda yer alan 21 konuşmacımız, uzmanlık alanlarında görüşlerini sunacaklar.

Tüm Adanalıları sempozyum konuşmacılarını dinlemeye, sorularını sormaya ve Sempozyumun sonunda yer alan Forum bölümünde görüş ve önerilerini paylaşmaya davet ediyoruz.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adanalılar, Kent, Sorunlarının, ve, Depremin, Konuşulacağı, Sempozyuma, Davetli,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı