301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Ocak 2024 - Cumartesi 15:40 Bu haber 220 kez okundu
 
Adana'nın yeni Emniyet Müdürü Hasan Arıkan kimdir?
Adana'nın yeni Emniyet Müdürü Hasan Arıkan kimdir?
AKTUALİTE Haberi


Trabzon Emniyet Müdürü görevinden Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Hasan Arıkan'ın kariyeri ve görev önceki deneyimleri merak konusu oldu. İşte, Hasan Arıkan'ın kariyerine dair bilgiler...

Trabzon Emniyet Müdürü olarak görev yapan Ahmet Hakan Arıkan, Adana İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.  Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin yerine gelen Arıkan kimdir?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yönetimindeki Emniyet Müdürleri Kararnamesi kapsamında, uzun yıllar süren başarılı bir kariyere sahip olan Ahmet Hakan Arıkan, Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanarak yeni bir göreve hazırlanıyor.

İzmir doğumlu olan Ahmet Hakan Arıkan, 1968 yılında dünyaya gelmiş ve polislik kariyerine 1991 yılında Polis Akademisi'nden mezun olarak başlamıştır.

 

KARİYERİNE BAŞLANGIÇ

Komiser Yardımcısı olarak göreve adım atan Arıkan, Ankara, Emniyet Genel Müdürlüğü, Tunceli ve Polis Akademisi Başkanlığı gibi önemli birimlerde görev almıştır.

 

ANKARA İL EMNİYET MÜDÜR VEKİLİ

Polislik kariyerindeki önemli dönemeçlerden biri, Ankara İl Emniyet Müdür Vekili olarak atanması olmuştur. Bu görevi süresince Arıkan, güvenlik alanındaki deneyimini artırmış ve büyük bir sorumluluk üstlenmiştir.

 

ADANA İL EMNİYET MÜDÜRÜ ATAMASI

Son olarak, uzun yıllar süren kariyerinde birçok başarı elde eden Ahmet Hakan Arıkan, 2024 yılı itibarıyla Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. Yeni görevinde de güvenlik alanındaki başarılarını sürdürmesi beklenmektedir.

Arıkan, evli ve bir çocuk babası olarak, Adana'da güvenlik alanında yapılacak çalışmalara liderlik edecektir.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana'nın, yeni, Emniyet, Müdürü, Hasan, Arıkan, kimdir?, , , , , , , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı