301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Aralık 2023 - Pazartesi 22:06 Bu haber 302 kez okundu
 
ADANA MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ VE EPC HASTANESİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI
ADANA MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ VE EPC HASTANESİ İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI
AKTUALİTE Haberi


Adana Müteahhitler Birliği ve EPC hastanesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol belgesi Müteahhitler Birliği Başkanı Haydar Çakıroğlu ve EPC Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Fatoş Dalkılınç tarafından imzalandı.

 

HEPİMİZİN ÖNCELİĞİ ADANA

Protokol imza töreninde konuşan EPC Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Fatoş Dalkılınç, toplumsal sağlık farkındalığı yaratmaya çalışan bir hastane olduklarını belirterek, “Müteahhitler Birliği gibi etkin sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde olarak, kaliteli sağlık hizmetlerine herkesin kolaylıkla ulaşmasını istiyoruz. Güçlü hekim kadromuz, ileri teknoloji ile donatılmış hastanemiz ve deneyimli sağlık hizmetleri personelimiz ile tüm Adana’nın yanındayız. EPC Hastanesi olarak, sosyal projelerimizde de Müteahhitler Birliği gibi duyarlı bir sivil toplum kuruluşu ile daha yaygın ve etkin çalışmalar yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 

ÜYELERİMİZ VE ÇALIŞANLARINA AVANTAJLAR SAĞLAMIŞ OLMAKTAN MUTLUYUZ

Müteahhitler Birliği merkezinde yapılan imza töreninde konuşan Başkan Haydar Çakıroğlu; “EPC Hastanesi ile yapılan iş birliği iki kurumun ortak çalışmaları için önemli bir zemin teşkil edecektir. Yapılan protokol kapsamında üyelerimiz ve çalışanlarına avantajlar sağlamış olmaktan mutluyuz. Sağlık alanında konulan hedefler bizim Adana için belirlediğimiz vizyon ile de birebir uyuşuyor. Ayrıca EPC Hastanesi ile müşterek sosyal sorumluluk projeleri de yapmayı arzu etmekteyiz.” dedi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADANA, MÜTEAHHİTLER, BİRLİĞİ, VE, EPC, HASTANESİ, İŞ, BİRLİĞİ, PROTOKOLÜ, İMZALADI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı