301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Mart 2024 - Salı 21:36 Bu haber 115 kez okundu
 
Adana Gençlik Merkezi’nde anneler eğitimi konuştu
Adana Gençlik Merkezi’nde anneler eğitimi konuştu
AKTUALİTE Haberi


Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi “Anneler Eğitimi Konuşuyor” seminerine ev sahipliği yaptı

 

AİLE BİRLİĞİ PROJESİ DEVAM EDİYOR

Gerçekleştirdiği kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikler, eğitimde öncü atölyeleriyle Adanalı gençlerin vazgeçilmez durağı olarak adından sıkça söz ettiren Adana Gençlik Merkezi, “Aile Birliği” projesi kapsamındaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

KOLLEKTİF RUHLA GENÇLER GELECEĞE YÖNELİYOR

Adana Gençlik Merkezi atölyelerinde eğitim alan gençlerin aileleri ile kollektif ruhla hareket etmeyi, gençlerin geleceğe hazırlanması noktasında aileler ile birlik olmayı hedefleyen “Aile Birliği” projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Cemal Dağhan misafir edildi.

 

EĞİTİMDE AİLE FAKTÖRÜ

Dağhan’ın konuşmacı olarak gençler ve ailelerine seslendiği, yoğun ilgi gören “Anneler Eğitimi Konuşuyor” seminerinde eğitim önemi vurgulanırken eğitim esnasında ailelere düşen görevler de paylaşıldı. Dağhan’a konuşmalarının sonunda Adana Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı tarafından çiçek takdim edildi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, Gençlik, Merkezi’nde, anneler, eğitimi, konuştu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı