301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Haziran 2023 - Salı 19:25 Bu haber 297 kez okundu
 
TURAÇ’tan ‘Erkek sözü’
TURAÇ’tan ‘Erkek sözü’
MAGAZİN Haberi


Adanalı sanatçının, “Yıktı beni mapushane” şarkısı önümüzdeki günlerde yayına girecek

Sosyal medyada yayınlanacak yeni bir single’a imza atan Adana sanatçı Ali Turaç, “Erkek sözü” adlı şarkısının klip çalışmalarını da tamamladı.

Dün yayınlanan ve şarkının söz ve müziğini Yıldırım Caner’in yaptığı ERKEK SÖZÜ şarkısı konusunda iddialı açıklamalar yapan Ali Turaç; klipte şarkının arasında Özhan Erinç’in yazdığı şiiri, Ufuk Güneş’in seslendirdiğini belirterek, Kasetçi Kerim logosuyla yayına hazırlanan Erkek Sözü şarkısının geniş kitlelerce beğenileceğine inandığını ifade etti.

Yine sosyal medyada Özcan Akın Music Company ve Darkindark Music tarafından yayına girecek olan ve Kader Mahkumları için okuduğu “Yıktı beni mapushane” şarkısının için klip çalışmalarını tamamladığını söyleyen Ali Turaç, şarkının sözlerini Ali Görmüş, müziğini ise Mehmet Kaya’nın yaptığını Bülent Bapil’in yönetmenliğini yaptığı kilibin çekimlerinin Kiremithane ve Mutlu mahallelerinde yapıldığını dile getirdi.

“Yıktı beni mapushane” şarkısını önümüzdeki günlerde sevenlerine sunacağını söyleyen Ali Turaç, “Sanatçı; duruşuyla, yaşamıyla, seslendirdiği eserleriyle topluma mal olduğu sürece, toplumdan geri dönüş aldığı sürece yaşar. Sanatçının nefesi, ekmeği, suyu alkıştır, beğenidir. Toplumdan aldığı güçle yeni eserler için güç bulur. Beni bugüne taşıyan Adanalı hemşehrilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Onların dualarıyla, destekleriyle bugünlere geldim, onlara layık olmak için sürekli olarak kendimi yenileyip, toplumun duygularına hitap edebilecek, onların beğenisini kazanacak eserleri okumaya devam edeceğim” dedi.

Cevdet Levent’in menajerliğinde, yaz dönemi boyunca yeni eserlerini seslendireceği bir dizi çalışma için kolları sıvayan Ali Turaç; bölgemizde yerel yönetimlerin düzenleyeceği festivaller ve organizasyonlarda da görev almak ve bölge insanına hitap etmek istediğini, sevenlerinin kendisini bu organizasyonlarda görmek istediğini ifade eden Ali Turaç, kendisine duyulan güvenden ve destekten dolayı Adanalı hemşehrilerine teşekkür etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: TURAÇ’tan, ‘Erkek, sözü’,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı