301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Ağustos 2022 - Pazartesi 21:29 Bu haber 281 kez okundu
 
Küçükyılmaz: Türk hakem ve gözlemcileri dünyanın her yerinde grev yapmasını sağlayacağız
Küçükyılmaz: Türk hakem ve gözlemcileri dünyanın her yerinde grev yapmasını sağlayacağız
SPOR Haberi


Hentbol Federasyonu hakem ve gözlemci semineri 18/21 Ağustos tarihleri arasında Burdur’da gerçekleştirilecek.

MHK Başkanı Küçükyılmaz;  “Hakem ve gözlemciler tüm spor dallarının gelişmesinde önemli rol oynarlar”

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 2022/2023 Hakem ve Gözlemci Semineri’nin ilki; 18/21 Ağustos tarihleri arasında Burdur’da gerçekleştirilecek.

Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Hakan Küçükyılmaz; Hakem ve Gözlemcilere çok önem verdiklerini, tüm spor dallarının sevilmesi, yaygınlaştırılması ve izleyenlere keyif vermesi için özellikle hakemlerin önemli katkısının bulunduğunu söyledi.

Küçükyılmaz; yeni Federasyon Başkanı Uğur Kılıç’ın eğitime büyük önem verdiğini, bunun için her türlü olanakları sunduğunu, ekip çalışmasıyla hentbolu Avrupa seviyesine taşıyacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Başkan Uğur Kılıç’ın heyecanı, bilgi ve donanımı, yeteneği bizlere de olumlu yansıyor. Başta Milli Takım olmak üzere kulüpler, antrenörler, hakem ve gözlemcilere çok büyük önem veriyor. Bu bağlamda; yeni sezonun ilk ciddi semineri 18/21 Ağustos tarihleri arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde yapılacak. Seminere 85 çift hakem, 124 gözlemci katılacak. Seminerde Uluslararası Oyun Kural bilgisinin yanı sıra özellikle hakemlere Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanları tarafından atletik test uygulanacak.”

SEMİNERE LETONYA’DAN ULUSLARARASI EĞİTİMCİ KATILACAK

Semineri çok ciddiye aldıklarını ve yararlı geçeceğine inandıklarını ifade eden Küçükyılmaz, “Seminerde Merkez Hakem Kurulu üyelerinin yanı sıra Avrupa Hentbol Federasyonu Lektörü Letonyalı Zigmars Sondors konuşmacı olarak katılacak ve hentbolde değişen kurallarla ilgili bilgi aktaracak” diye konuştu.

Küçükyılmaz; Uluslararası oyun kitapçığının güncellendiğini, tüm hakem, gözlemci ve hentbol ailesine dağıtılacağını, hedeflerinin Avrupa’da hatta Dünyanın tüm ülkelerinde Türk hakem ve gözlemcilerin görev yapmasını sağlamak olduğunu sözlerine ekledi.

ADANA’DAN 7 GÖZLEMCİ, 6 HAKEM DAVET EDİLDİ

Seminere Adana’dan gözlemci olarak Mustafa Şeker, Ramazan Şanıvar, Bekir Kulbay, Erol Gülümsek, Dilek Polat, Ayşegül Altun, Yasemin Bağcı;

Hakem olarak da Zeynep Ayyıldız Cebenay, Tuğba Ayyıldız, Aziz Aras, Mustafa İnce, M.Emin Oruç ve Fatma Arı davet edildi.

FOTOLAR

  1. Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç (Soldan üçüncü), MHK Başkanı Hakan Küçükyılmaz (Sağdan ikinci) Kazım Tekin, Satılmış Kavacıklı, Ziya Davaslıgil, Ayberk Dilmen
  2. MHK Başkanı Hakan Küçükyılmaz (soldan ikinci)
  3. Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve MHK Üyeleri
  4. Hentbol Federasyonu MHK Üyeleri ilk toplantısını Adana’da yapmıştı
  5.  
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Küçükyılmaz:, Türk, hakem, ve, gözlemcileri, dünyanın, her, yerinde, grev, yapmasını, sağlayacağız,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı