301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Haziran 2023 - Çarşamba 22:11 Bu haber 440 kez okundu
 
Kraliçe Camilla'nın, Kate Middleton iyi anlaşıyorlar
Kraliçe Camilla'nın, Kate Middleton iyi anlaşıyorlar
DÜNYA Haberi


75 yaşındaki Kraliçe Camilla ve 41 yaşındaki Kate Middleton'ın şu anda aynı fikirde olmadığını biliyoruz - eğer Galler Prensesi'nin geçen ay Kral Charles'ın taç giyme töreninde ona reverans yapmayı reddettiği söylentilerine inanacaksak, çünkü konuk listesi konusunda anlaşamadılar. Bununla birlikte, yeni raporlar Kraliçe Camilla'nın Nisan 2011'de Prens William ile olan düğününe giden yolda Kate Middleton'a yardım etmek için devreye girdiğini öne sürdüğü için, her zaman böyle soğuk bir ilişkileri olmadı.

 
Kraliçe Camilla'nın Kate Middleton'a Taç Takmasını Tavsiye Ettiği Bildirildi
New York Post aracılığıyla Daily Mail'e göre Camilla, Kate'e büyük günden sadece iki ay önce bazı tavsiyeler vererek kraliyet düğününde bir gaf yapmasını engelledi. Knightsbridge'deki Berkeley Oteli'nde Camilla'nın kızı Laura ve Kate'in kız kardeşi Pippa'nın da katıldığı bir öğle yemeği sırasında, bir lokanta arkadaşının Camilla'nın Kate'e şöyle dediğini duyduğu bildirildi: "Sana bir tavsiye verebilirsem..."

Daily Mail'in kaynağı daha sonra, "Hepsi çok iyi anlaşıyorlardı ve açıkça gözden uzak bir masa istememişlerdi ve seslerini düşürmeye de çalışmadılar." Daha sonra Kate'in düğün için saçına çiçek takmayı planladığını açıkladığı bildirildi, bildirildiğine göre Camilla bunu tavsiye etmedi, bunun yerine onu daha uygun bir taç düşünmeye çağırdı. Bu doğruysa, sadece Kate'e tavsiye vermekle kalmayıp, düğün görünümü kesinlikle ikonik olduğu için Kate'in gerçekten kabul ettiği için çok mutluyuz. Ve tacın bunda büyük bir rolü vardı!

Kraliçe Camilla'nın Bildirilen Diğer Cömert Anları
Camilla'nın ayrıca Mayfair'deki Jo Hansford kuaför salonundan kendi manikürcüsü Marina Sandoval'a düğünden önce müstakbel geline 45 dolarlık bir "imza manikürü" yaptırmasını tavsiye ettiği bildirildi. Ve cömertliğinin sona erdiği yer burası değildi, bildirildiğine göre yakında kraliyete kraliyet şifreleriyle oyulmuş küçük bir diskle altın tılsım tarzı bir bileklik hediye etti.

 
Ayrıca, raporlara inanacak olursak, esasen Kate'i kanatları altına aldı ve Daily Mail'den alıntı yapmak gerekirse, "Prenses Anne gibi ailenin huysuz üyeleri" ile nasıl başa çıkılacağı da dahil olmak üzere kraliyet nişanları hakkında bazı tavsiyeler verdi. bunun yerine tanıdığı fotoğrafçıların arkadaş canlısı yüzlerine odaklanmasını önererek. İlginç! Galler Prensesi doğuştan olduğu için bu tavsiyenin harikalar yaratmış olması gerektiğini tahmin ediyoruz!

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Kraliçe, Camilla'nın,, Kate, Middleton, iyi, anlaşıyorlar,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı