301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Ocak 2024 - Perşembe 21:37 Bu haber 224 kez okundu
 
JOLLY JOKER FREEZONE KONSERLERİ
JOLLY JOKER FREEZONE KONSERLERİ
MAGAZİN Haberi


12 OCAK’TA KÖFN KONSERİYLE DEVAM EDECEK

Vodafone FreeZone ve Jolly Joker’in gençler için başlattığı konser serisi, 12 Ocak’ta JJ Ankara’da düzenlenecek KÖFN konseriyle devam edecek. Toplam 5 şehirde gerçekleştirilecek konserlerin biletleri FreeZone’lular için sadece 100 TL. 

   

11 Ocak 2024 – Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone ile gençlere sadece avantajlı tarife dünyası değil, onların cebine ve tutkularına destek olan güzellikler de sunmaya devam ediyor. Vodafone FreeZone, Jolly Joker işbirliğiyle 5 şehirde gençlere hitap eden yeni nesil sanatçılarla Jolly Joker FreeZone Konserleri düzenliyor. Konser serisi 12 Ocak Cuma günü JJ Ankara’da düzenlenecek KÖFN konseriyle devam edecek. Konser biletleri FreeZone’lular için sadece 100 TL. 

 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone FreeZone çatısı altında, gençlere her zaman yeni fırsatlar sunuyoruz. TOG’un Konda işbirliğiyle gerçekleştirdiği ‘Gençlerin İhtiyaçları Araştırması’na göre, gençlerin büyük çoğunluğu ekonomik koşullardan dolayı umutsuz ve iş bulmakta, özellikle pandemi sonrası sosyalleşmekte   zorlandığını ifade ediyor. Kendini geliştirip yurtdışına gitmek isteyen, özellikle de dil ve kodlama konularında kendilerini geliştirmeye çalışan; %97’sinde akıllı telefon olan ancak sadece %66’sının mobil internet kullandığı bir gençlik görüyoruz. Bu araştırma, gençlerin ihtiyaçlarının özellikle ulaşım, yeme-içme, kişisel gelişim ve eğlence alanlarında yoğunlaştığını gösteriyor. Biz de bu ihtiyaçlardan yola çıkarak, FreeZone’lu gençler için sağladığımız güçlü faydalarla genç müşterilerimizin müzik keyfini dolu dolu yaşayabilmesine yardımcı oluyoruz. Gençler için Jolly Joker işbirliğiyle yeni ve çok özel bir konser serisi başlattık. Sadece İstanbul’da değil diğer şehirlerde de yaşayan gençleri kapsamak için 5 şehirde gençlere hitap eden yeni nesil sanatçılarla Jolly Joker FreeZone Konserleri düzenliyoruz. Bu konserlerde FreeZone’lular için biletler sadece 100 TL. Toplam 5 konserde yaklaşık 2 bin FreeZone’lu genci ağırlamayı hedefliyoruz. Vodafone FreeZone olarak, genç müşterilerimizin yaşam tarzlarına uyan ayrıcalıklar sunmaya devam edeceğiz.”

 

İstanbul’dan Gaziantep’e konserler serisi

Jolly Joker FreeZone Konserleri kapsamında bugüne kadar İstanbul’da Son Feci Bisiklet, Bursa’da ise Adamlar konserleri yapıldı. 12 Ocak’ta Ankara’da düzenlenecek KÖFN konserinin ardından, 21 ve 22 Şubat tarihlerinde sırasıyla JJ Gaziantep ve JJ Adana’da Perdenin Ardındakiler konserleri gerçekleştirilecek.

 

Mağazadan ya da uygulamadan indirim kodu alınabiliyor

Vodafone FreeZone’lular Vodafone mağazalarında bulunan QR kodu okuttuktan sonra kişisel dijital asistan TOBi üzerinden indirim kodunu alarak Biletix’ten satın alım yapabiliyor. Dileyen gençler, Vodafone Yanımda uygulamasında yer alan Happy içindeki Jolly Joker Kampanyalar sayfasından indirim kodunu alarak yine Biletix’ten satın alabiliyor.

 

Ayda yaklaşık 540 TL’lik fayda

Vodafone FreeZone’lular tarifelerine ek olarak Tiktok, Instagram, PubG Mobile gibi en popüler uygulamalarda geçerli her ay internet hediyesi, sinema ve otobüs bileti indirimleri gibi avantajlardan da yararlanabiliyor. Vodafone FreeZone, sağladığı bu avantajlarla bir kişiye aylık yaklaşık 540 TL’lik fayda sunuyor.

Jolly Joker FreeZone Konserleri hakkında ayrıntılı bilgi için www.vodafone.com.tr/freezone sayfası ziyaret edilebilir.

 

Vodafone hakkında

Vodafone, Avrupa ve Afrika’nın en büyük telekom şirketidir. Daha iyi bir gelecek hedefiyle, bireylerin yaşam kalitesini artıran, kritik sektörlerde dijitalleşmeyi sağlayan, kapsayıcı ve sürdürülebilir dijital toplumları mümkün kılan teknolojileri sunuyoruz.

17 ülkede 300 milyonu aşkın müşteriye mobil ve sabit iletişim hizmetleri sunuyor, 46 ülkede daha mobil ağlarda iş ortaklıkları yürütüyoruz. Aynı zamanda, Nesnelerin İnterneti (IoT) alanında dünya lideri bir şirket olarak, 175 milyonu aşkın cihaz ve platformu birbirine bağlıyoruz. Afrika’nın en büyük finansal teknoloji platformu Vodacom Finansal Hizmetler ve M-Pesa ile 7 ülkede 73 milyonu aşkın kişiye hizmet veriyoruz.

2040 yılına kadar net sıfır emisyona ulaşmak ve çevresel etkimizi azaltmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı şekilde, müşterilerimize de 2030 yılına kadar 350 milyon ton karbon emisyonunu azaltmada yardımcı oluyoruz. Ayrıca, 2025 yılına kadar şebeke atıklarımızın yüzde 100’ünü yeniden kullanma, yeniden satma ya da geri dönüştürme hedefimiz doğrultusunda, cihaz atıklarının azaltılmasına yönelik aksiyonlarımıza devam ediyoruz. 

Daha fazla bilgi için www.vodafone.com adresini ziyaret edebilir, @VodafoneGroup Twitter hesabımızı takip edebilir ve www.linkedin.com/company/vodafone adresinden LinkedIn bağlantısı kurabilirsiniz.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: JOLLY, JOKER, FREEZONE, KONSERLERİ, ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı