301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Nisan 2024 - Perşembe 23:28 Bu haber 113 kez okundu
 
Grup Sözcüsü Gizem Güneşer söz aldı
Grup Sözcüsü Gizem Güneşer söz aldı
SİYASET Haberi


Sarıçam’ın ilk beş yıllık oturumu 18 Nisan 2024 saat 16’da başladı. Mecliste ki sandalye dağılımı CHP 13, MHP 12, Ak Parti 6…

Sarıçam Belediyesi’nde de görev dağılımı yapıldı.

Meclis açılırken ilk sözü CHP Grup Başkan’ı Gizem Güneşer alarak kürsüye çıkıp; “Yeni dönem, önümüzde 5 yıl var ve birlikte çalışacağız. Burada muhalefetiz. Bilal Uludağ Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım güzel bir çalışma olur ve Sarıçam ilçemize hep birlikte hizmet ederiz” diye konuştu.

Adının açıklanmasını istemeyen bir meclis üyesi;

“Siz sürekli geliyorsunuz, Sarıçam Meclisi’nde hep al gülüm ver gülüm oldu, çıt çıkmadı. Arada bir İsmail Korkmaz meclis üyemiz çöplük üzerinde duruyordu. O kadar. CHP seçimleri kıl payı kaçırdı. CHP sıralarına bakın, hepsi genç, dinamik ve kararlı. Başkanımız Bilal Uludağ için bu 5 yıl kolay geçmeyecek. CHP yapılan her adımı didik didik edecek ve tavrını koyacak. Bakın Grup Sözcüsü kırk yıldır bir siyasetçi gibi olgunca kalkıp herkese teşekkür etti ve 5 yılda birlikte çalışacağız, dedi, daha ne olsun.

Bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Grup, Sözcüsü, Gizem, Güneşer, söz, aldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı