301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Aralık 2023 - Pazar 22:37 Bu haber 307 kez okundu
 
Eraslan: Türkiye’yi de işgal etmek istiyorlar
Eraslan: Türkiye’yi de işgal etmek istiyorlar
DÜNYA Haberi


Adana Sivil İnisiyatif Meclisi Başkanı Mahmut Eraslan, İsrail’in haritasında vaat edilmiş topraklar olarak Türkiye’nin de yer aldığını ve Türkiye’nin de işgal edilmek istendiğini söyledi.

İlkhaber Gazetesi'nden Ahmet Akdeniz'in haberine göre, Adana Sivil İnisiyatif Meclisi tarafından, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenlendi. Tarihi Taş Köprü üzerinde toplanan çok sayıda kalabalık  adına burada basın açıklaması yapan Adana Sivil İnisiyatif Meclisi Başkanı Mahmut Eraslan, İsrail'in, Gazze'deki soykırım ve katliamlarına sessiz kalmayacaklarını söyledi.

İsrail’in bir devlet değil, terör örgütü olduğunu belirten Eraslan, “Dünya üç maymunu oynamaya devam etsin biz onların gözünün içine sokacağız. Bugün dünyanın gözü önünde Hamas'la savaştığını söyleyen terör örgütü, hastanedeki doktorla, hemşirelerle, çocuklarla savaşıyor. Okullara, öğretmenlere, eğitimcilere saldırıyor. Eğitimcilerle savaşıyor. İsrail bir devlet değil, terör örgütüdür. Bunu dünya duymazdan, görmezden gelmeye devam etsin. Biz duyurmaya devam edeceğiz. Bu sessizliğimizi bozacağız. Çocuk katillerine buradan seslenmeye devam edeceğiz." dedi.

İsrail’in haritasında vaat edilmiş topraklar olarak Türkiye’nin de yer aldığını ve Türkiye’nin de işgal edilmek istendiğini anlatan Eraslan, “Haklarını iade edelim bu güne kadar batıyı eleştiriyorduk şuanda bizden daha büyük bir ses veriyor batı. Batıda insanlığını yitirmemiş akıl vicdan merhamet sahibi insanlar dışarıda yürüyor. Biz buradan ses vermeye devam edeceğiz. Bu toplumun çoğu şunu bilmiyor. İsrail’de Arzu Meut Bakanlığı diye bir bakanlık olduğunu biliyor musunuz?  Bu vaat edilmiş topraklar bakanlığı anlamına geliyor. Çizilen haritanın içerisinde burası da var. Yani Türkiye de var. Terör örgütü burayı da işgal etmek istiyor. Biz atalarımız gibi direniriz. Duruşumuzu bozmuyoruz, öfkemizi sağlam tutuyoruz ve mücadelemiz sürüyor” ifadelerini kullandı. 

Katılımcılar, ellerinde Filistin bayrakları, döviz ve pankartlarla Asri Mezarlığı'na kadar yürüyüş yaptı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Eraslan:, Türkiye’yi, de, işgal, etmek, istiyorlar, , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı