301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Kasım 2022 - Cuma 19:50 Bu haber 266 kez okundu
 
DÜNYA GENÇLER KİCK BOKS ŞAMPİYONLARINDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET
DÜNYA GENÇLER KİCK BOKS ŞAMPİYONLARINDAN VALİ ELBAN’A ZİYARET
SPOR Haberi


Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda derece yapan Adanalı sporcular Vali Dr. Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

30 Eylül-8 Ekim tarihlerinde İtalya’da düzenlenen ve Genç Milli Takımımızın 15 altın, 6 gümüş, 28 bronz olmak üzere toplam 49 madalyayla ülkemizi gururlandırdığı şampiyonadan; 2 altın, 3 bronz olmak üzere 5 madalyayla ayrılan Adanalı sporcularımız ile antrenörlerinin katıldığı ziyarette konuklarıyla bir müddet sohbet eden Vali Elban, sporculardan başarıya ulaşırken gerçekleştirdikleri çalışmalar ve hedefleriyle ilgili bilgi aldı.

Altın madalya alan sporcularımız Fikriye Naz Yavuz, Ada Çetiner ile bronz madalya alan sporcularımız Mehmet Teker, Yakup Akgül, Emrecan Kuluman’ı başarılarından dolayı tebrik eden Vali Elban ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Spor yapmanın insanın kişiliği üzerinde son derece önemli ve olumlu etkileri var. Toplumumuzun hayatında spor yapmaya yer vermesi, sportif faaliyetlere önem vermesi ve sizin gibi başarılı milli sporcularımız sayesinde dünya çapında düzenlenen şampiyonalarda milli marşımızın çalınması bizler için gurur verici. Bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: DÜNYA, GENÇLER, KİCK, BOKS, ŞAMPİYONLARINDAN, VALİ, ELBAN’A, ZİYARET,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı