301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Haziran 2023 - Perşembe 17:41 Bu haber 374 kez okundu
 
Çukurova GİAD’dan Yaza Merhaba
Çukurova GİAD’dan Yaza Merhaba
MAGAZİN Haberi


Adana’nın en önde gelen sivil toplum örgütlerinden biri olan Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) üyeleri yaza merhaba gecesinde buluştular. Çukurova GİAD’ın Adana’ya kazandırdığı çok amaçlı hizmet binasının Seyhan Nehri manzaralı terasında gerçekleşen geceye, Çukurova GİAD 7’nci Dönem Başkanı Kazakistan Adana Fahri Konsolosu Tarkan Kulak, derneğin üyesi olan Etiyopya Adana Fahri Konsolosu Yusuf Can Dağtekin, Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ali Refah Keskin ve  dernek üyeleri büyük ilgi gösterdiler. Gecenin açış konuşmasını yapan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, çok amaçlı hizmet binasının üyelerin dayanışmasının eseri olduğunu vurguladı. Verdikleri destek nedeniyle üyelerine teşekkür eden Sakarya, “Yakın zamanda yaşadığımız büyük felakete rağmen hayat devam ediyor.

Biz de Çukurova GİAD Ailesi olarak, devam eden bu hayatın içinde nefes aldığımız her günü bir ödül bilerek yaşayacağız. Üyelerimiz her geldiklerinde derneğimizde farklı bir çalışma, farklı bir yenilik, hizmet görecekler.

Sonbaharda yaza veda ederken bu değişime hep birlikte şahitlik edeceğiz. Her geçen gün daha kullanılır hale getirdiğimiz hizmet binamızda programlarımızı sürdürecek, üyelerimiz için, kentimiz ve ülkemiz için çalışmayı sürdüreceğiz” dedi. Keyifli sohbetlerin yapıldığı gece, Grup Armoni’nin canlı performansıyla renklendi. Üyelerin günün stresini attığı gecenin sonunda Çukurova GİAD Kadın Platformu üyeleri sahne alarak, koro halinde çeşitli şarkıları seslendirdiler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çukurova, GİAD’dan, Yaza, Merhaba, ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı