301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
30 Mart 2024 - Cumartesi 23:35 Bu haber 194 kez okundu
 
Bürücek Yaylası'ndaki sokak köpeklerini zehirleyerek öldürenler hakkında suç duyurusu
Bürücek Yaylası'ndaki sokak köpeklerini zehirleyerek öldürenler hakkında suç duyurusu
ASAYİŞ Haberi


Adana Barosu, Pozantı'nın Bürücek Yaylası'ndaki sokak köpeklerini zehirleyerek öldüren ve bunu da sosyal medya hesaplarında paylaşan kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

Adana Barosu, Pozantı Bürücek'te sokak köpeklerinin zehirlenerek öldürülmesine duyarsız kalmadı. Baronun Hayvan Hakları Komisyonu,  yayladaki köpekleri zehirleyerek öldüren ve bunu da sosyal medya hesaplarında paylaşan kişi hakkında, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

 

Adana Barosu Başkan Yardımcısı Miyesser Ersalan Önenli,  Hayvan Hakları Başkanı  Özge Buğa ve Hayvan Hakları Komisyon Üyesi Melis Gümüşlü tarafından hazırlanan 2024/3-4975 muhabere numaralı suç duyurusu dilekçesi, Pozantı Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilmek üzere Adana Cumhuriyet Savcılığına teslim edildi.

 

Adana Barosu'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Gerek sosyal medya gerek basın ve gerekse de hayvansever camiadan edindiğimiz bilgiler doğrultusunda  Pozantı'nın Bürücek Yaylası'nda sahipli ya da sahipsiz köpekleri zehirleyerek öldüren ve bunu da sosyal medyasında öldürülen köpeklerin fotoğraflarını paylaşan kişi hakkında cezalandırılmaları talebiyle  5199, 4721  ve 5237 Sayılı Kanun ve ilgili mevzuat maddeleri kapsamında suç duyurusunda bulunuldu." ifadesi kullanıldı.​​​​​

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Bürücek, Yaylası'ndaki, sokak, köpeklerini, zehirleyerek, öldürenler, hakkında, suç, duyurusu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı