301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
18 Eylül 2022 - Pazar 21:22 Bu haber 237 kez okundu
 
BAŞKAN ULUDAĞ’DAN ŞAMPİYONLARA KUPA
BAŞKAN ULUDAĞ’DAN ŞAMPİYONLARA KUPA
SPOR Haberi


Türkiye Tenis Federasyonu’nun 8-9-10 Yaş Sonbahar Kupası Tenis Turnuvası, Sarıçam Belediyesi’nin sponsorluğunda Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) yapıldı. Turnuvanın açılış töreninde katılan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirtti.

Türkiye Tenis Federasyonu’nun 8-9-10 Yaş Sonbahar Kupası Tenis Turnuvası, Sarıçam Belediyesi’nin sponsorluğunda Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) yapıldı.

Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) 12-17 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenen Sarıçam Belediyesi Cup Tenis Turnuvasına Adana, Diyarbakır, Hatay, İstanbul, Kütahya ve Mersin illerinden toplam 67 tenisçi katıldı.

Yarı final maçlarını Sarıçam Belediye Başkan Bilal Uludağ, , ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, ATDSK Yönetim Kurulu Üyeleri Alperen Pişkin ve Kemal Coşkun ile Tenis İl Temsilcisi Ferudun Açan birlikte izledi.

Daha sonra geleceğin şampiyonlarının yetiştiği tenisçilerden kırmızı top turnuvasının ana tablo şampiyonlarına, kırmızı ve yeşil topta consulation şampiyonlarına madalyaları, turuncu ve yeşil top şampiyonları ile finalistlerine kupaları düzenlenen törenle takdim edildi.

 

“ADANA TENİS DAĞ VE SU SPORLARI KULÜBÜ’NÜ HERKESİN GÖRMESİ LAZIM”

Törende konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ATDSK Başkanı Keskin ve yönetiminin Türk tenisine katkılarının yadsınamayacak önem taşıdığına vurgu yaptı. Başkan Uludağ konuşmasında “Bu kulübe gelip etkilenmemek mümkün değil. Bir başkanın sorumlu olduğu alandaki hizmeti örnek olarak göstermek gerekirse Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü’nü gezdirmek lazım. ATDSK, sadece Adana’mızın değil, Türkiye’nin belki dünyanın bu alandaki göz bebeği tesislerden bir tanesi. Bu vesileyle başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Adana’ya böyle bir tesisi kazandırdınız ve bizlere de bunu yaşama imkanı fırsatı oluşturdunuz. Geleceğin şampiyonları olacak sporcu kardeşlerimi de bu turnuvadaki başarıları için ayrı ayrı kutluyorum. Dereceye giremeyenleri mücadelelerinden dolayı da ayrıca kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

 

“ADANA TÜRK TENİSİNİN KALBİDİR”

Türk tenisine ilk günkü aşkla hizmet etmeyi sürdürdüklerini kaydeden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin ise yaptığı konuşmada “Adana Türk tenisinin kalbi olacak dediğimizde hep inandık, inancımızı hiç yitirmedik. Adana’mızın vizyonu, vizyoner belediye başkanları, vizyoner yöneticileri, vizyoner işadamlarının da desteğiyle her zaman bayrağı ileri taşıyacağız. İlklerin kulübü ATDSK’da inşallah 2023 yılında çok büyük bir yatırımı daha gerçekleştireceğiz. Hedefimiz 70 milyonluk nüfustaki 7 bin lisanslı oyuncu, sadece Adana’da 7 bin lisanslı oyuncu. 7 bini önce 70 bin sonra 700 bin yapmak, hayalini kurduğumuz 4 tane grand slam içerisinde bir tanesinde resim çekilmek istiyoruz. Bizler dava adamlarıyız. Bu davamızda sonuna kadar ilerleyeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından başarılı sporcuların kupaları,  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, ATDSK Yönetim Kurulu Üyeleri Alperen Pişkin ve Kemal Coşkun ile Adana Tenis İl Temsilcisi Ferudun Açan tarafından verildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BAŞKAN, ULUDAĞ’DAN, ŞAMPİYONLARA, KUPA,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı