Haber Detayı
26 Ocak 2026 - Pazartesi 20:23 Bu haber 32 kez okundu
 
Başkan Cömert; “Feke İçin Hep Birlikte Çalışacağız”
Başkan Cömert; “Feke İçin Hep Birlikte Çalışacağız”
GÜNDEM Haberi


Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, ilçede faaliyet gösteren sanayi esnafını ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Feke’nin mevcut durumu, ihtiyaçları ve geleceğe yönelik beklentiler ele alındı.
 

Ziyaret sırasında sanayi esnafının düşünce ve taleplerini dinleyen Başkan Özen, karşılıklı istişarelerde bulunarak çözüm odaklı değerlendirmeler yaptı. Esnafın görüşlerinin belediye çalışmaları açısından yol gösterici olduğunu ifade eden Özen, yerel yönetimde katılımcı anlayışa önem verdiklerini vurguladı.

“Feke İçin Hep Birlikte Çalışacağız”
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, şu ifadeleri kullandı:

“Sanayi esnaflarımızı ziyaret ederek ilçemizle ilgili düşünce ve taleplerini dinledik, karşılıklı istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri için tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum.
Feke’miz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”


Yerel Ekonomiye Güçlü Destek

Feke Belediyesi’nin esnafla kurduğu yakın iletişimin, ilçenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunduğu belirtilirken, bu tür ziyaretlerin önümüzdeki süreçte de devam edeceği ifade edildi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Cömert;, “Feke, İçin, Hep, Birlikte, Çalışacağız”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı