301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Mart 2024 - Pazartesi 16:25 Bu haber 110 kez okundu
 
“Amatör kulüplere desteğimiz sürecek”
“Amatör kulüplere desteğimiz sürecek”
SPOR Haberi


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, amatör spor kulüplerinin her zaman yanında yer aldıklarını belirterek, bu anlayışın bundan sonra da devam edeceğini açıkladı.

 

Çukurova Demirspor, 5 Ocak Demirspor Kadın Futbol Takımı ve Çukurova Demirordu Spor Kulüplerini ziyaret eden Başkan Soner Çetin, kendisine gösterilen yakın ilgiden çok etkilendi. “Güzel şeyler yaptığınız zaman hakkınızda güzel şeyler anlatılıyor” ifadesini kullanan Başkan Soner Çetin, “Spor anlamında da Çukurova’ya çok şeyler kazandırdığımızı görüyorum. Bunun için de çabamız halen devam ediyor. Uzmanlık dönemi dediğimiz yeni dönemde de bu anlayışımız sürecek. Tüm kulüplerimize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Her mahalleye bir spor tesisi kazandıracağız” dedi.

 

Başkan Soner Çetin, sporun futboldan ibaret olmadığını belirterek, “Futbol dünyanın en popüler sporu ama salon sporları da var. Bu konuda ben de duyarlıyım. Uzun yıllar voleybolla uğraştım. Voleybol camiasının bizden beklentileri vardı. Çukurova’nın Sultanlarını kurduk ilk kez 1. Ligde mücadele ettiler ve şampiyon oldular. Şimdi Sultanlar Liginde mücadele ediyorlar. Bu konuda görevimi yaptım. Dünyanın en iyi takımları bizim ligimizde mücadele ediyor. Kadın voleybolu haricinde dünyada bir numara olduğumuz bir spor dalı yok. Bu kızlar cumhuriyetin, Atatürk’ün kızları. Cumhuriyetin savunucusu olacağız ve Atatürk ilkelerini yaşatacağız. Dünyada hiçbir lider yoktur ki gençlere bu kadar güvensin ve onlara bayram armağan etsin. O da Büyük Önder Atatürk’tür” şeklinde konuştu.

 

Çocuklara spora devam etmelerini, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını derslerine çalışmalarını öneren Başkan Soner Çetin, bu konuda kendisine söz verilmesini istedi.

 

Başkan Soner Çetin, Büyük Önder Atatürk’ün “Gençler cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak ve yüceltecek sizlersiniz” sözünü hatırlatarak, “Biz hepimiz cumhuriyetin muhafızları olmaya devam edeceğiz. Sporla uğraşan çocuk derslerinde de başarılı olur. Bu gençlere sahip çıkan kulüp başkanlarına teşekkür ediyorum. Bize düşen onlara destek olmaktır. Tüm kulüplere malzeme anlamında ve maddi anlamda sahip çıktık. Çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan da amatör spor kulüplerine yaptığı hizmetlerden dolayı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti. Çukurova ilçesinde nizami bir futbol sahası olmadığını, ilçedeki amatör takımların maçlarını diğer ilçelerde yapmak zorunda kaldığını belirten Kamil Aslan, “Başkan Soner Çetin bu konuda da elini taşın altına koydu ve arsa tahsisi yaparak Çukurova’ya ilk nizami futbol sahasını kazandırdı. Kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Amatör, kulüplere, desteğimiz, sürecek”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı