301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Kasım 2022 - Salı 22:10 Bu haber 548 kez okundu
 
ALAN AŞİRETİNDEN DİLLERE DESTAN DÜĞÜN TÖRENİ
ALAN AŞİRETİNDEN DİLLERE DESTAN DÜĞÜN TÖRENİ
MAGAZİN Haberi


Ağaların düğünü böyle olur dedirtecek güzellikte ona erdi. Yapılan kırkım töreninde ise  yaklaşık 2 milyon tl toplandı.

Diyar-Neslihan çifti dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Damadın babası Mikail Cömert, Damadın amcası Kamil Cömert ile Gelinin babası Sabri Karakaş önce Nişan töreni, kına gecesi ve ardından yapılan düğün töreninin kusursuz olması için ellerinden gelen gelen tüm çaba ve gayretleri gösterdiler.

Cömert kardeşler tam bir güç birliği yaparak üç gün boyunca süren düğün törenini Cömert ailesine yakışır bir şekilde dilĺere destan bir düğün töreni yaptılar.

Çiftin ilk tören istiklal mahallesindeki kız evinde Nişan törenini yapıldı. Nişan Töreninde Aile büyüklerinin nişan yüzüklerini takmasının ardından hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunularak Genç çiftlere ömür mutluluklar dilediler. Daha sonra kına gecesi ile düğün’ün ilk şenlikleri başladı.

Ardından 3. günü düğün töreni 6 Ocak mahallesindeki damadın evinde gerçekleşti. Düğün törenine Alan aşireti, kız evinin ahalisi, mahalle sakinleri ile çok sayıda davetli katıldığı muhteşem düğün töreninde her iki aileye ve mahalle sakinleri ve gelen konuklar gönüllerince eğlendiler.

 Çiceği burnundaki Diyar-Neslihan çifti ise kendileri için yapılan bu müstesna düğün töreninde gönüllerince halay çektiler.Düğün sonrası ise Yapılan kırkım töreninde damat ve geline yaklaşık 2 milyon tl toplanırken Ağaların düğünü böyle olur dedirtecek güzellikte ona erdi.

Alan aşiretine ve Cömert ailesine yakışan düğün töreninde Cömert ve Karakaş aileleri dünür olmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ALAN, AŞİRETİNDEN, DİLLERE, DESTAN, DÜĞÜN, TÖRENİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı