301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Temmuz 2023 - Pazar 22:48 Bu haber 486 kez okundu
 
Adanalı Handan Kalkan oğlunu evlendirdi
Adanalı Handan Kalkan oğlunu evlendirdi
MAGAZİN Haberi


T.Yol-İş Sendikası Genel Merkezi’nde Özel Kalem Müdürü ve Kadın Komitesi Başkanı olan Handan Kalkan yakışıklı oğlunu evlendirdi. Adana DSİ Tesisleri yazlık bölümün de yapılan düğün törenine, sendika cıların akın etmesi dikkatlerden kaçmadı. Say.6’da
Adanalı Handan Kalkan oğlu Muratcan Yalçınkaya’yı, Adana’nın güzel kızı Dicle Karagenç ile evlendirdi. Düğün törenine baş ta T.Yol-İş Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Sekreteri olan
 Ramazan Ağar ve Yol-İş Yönetimi, Türk-İş Adana Bölge Baştemsilcisi ve diğer sendikacılar katıldı. Anne Handan Kalkan ve dünürü Makbule, Selçuk Karagenç çifti gelen konukları tek tek karşılayarak yerlerine kadar refakat etti. Çiftin nikahını Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kıyarken, damat ve gelin nikah şahitliğini Ramazan Ağar ve T.Yol-İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Mehmet Yolasığmazoğlu ve gençler yaptı. 


Adana’nın sevilen sayılan isimlerinden biri de hiç kuşkusuz Adanalı Handan Kalkan T.Yol-İş Sendikası Genel Merkezi’nde Özel Kalem Müdürü ve Kadın Komitesi Başkanı. Kalkan biricik oğlu Muratcan Yalçınkaya’yı, Adana’nın güzel kızı Dicle Karagenç ile evlendirerek dünya evine soktu. 


Handan Kalkan yıllardır Ankara’da ve Adana’nın gülen bir yüzü olarak Ramazan Ağar’la birlikte temsil ediyor.
Kalkan biricik oğlu Muratcan Yalçınkaya’yı DSİ Seyhan dinlenme Tesislerinde görkemli bir düğün töreniyle evlendirerek son görevini de yerine getirmiş oldu.
Bu güzel düğünün elbette nikah şahitliğini T.Yol-İş Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Sekreteri olan Ramazan Ağar, T.Yol-İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Mehmet Yolasığmazoğlu ve gençler yaptı. 
Düğüne geniş katılımın yanı sıra adeta sendikacılar akın etti. Gelin ve damadın yakınları düğünde hazı5r oldu, kadınların şık kostümleri dikkatlerden kaçmadı.

Düğün DSİ Seyhan göl kenarı yazlık bölümünde yapıldı.
Düğüne Kalkan, Yalçınkaya, Karagenç ailesinin dışında çok sayıda akraba, dost ve yakınları katıldı. 
T. Yol-İş Sendikası Genel Başkanı ve Türk-İş Genel Sekreteri olan Ramazan Ağar ve Yol-İş Yönetimi, T.Yol-İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Mehmet Yolasığmazoğlu, Türk-İş Adana Bölge Baştemsilcisi Edip Gülnar, Türk-İş’e  ve Yol-İş’e bağlı bir çok Adana Şube Başkanları, İmamoğlu eski Belediye Başkanı Abdülkadir Altunköse ve eşi, çok sayıda davetli katıldı. 
Anne Handan Kalkan; “Gözümün nuru, her anne bu mutlu tabloyu yaşamalı. Çok şükür oğlum mutluluğu yakaladı. Gelinimizde dünya güzel. Onlara sonsuz sağlık ve mutluluklar diliyorum. Düğünümüze icabet eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Şükür çok güzel bir düğün oldu. Darısı bekarların başına.” diye konuştu. 

Çift daha sonra balayına çıktı. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adanalı, Handan, Kalkan, oğlunu, evlendirdi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı