301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Ocak 2024 - Çarşamba 21:31 Bu haber 181 kez okundu
 
Adana İdmanyurdu yılbaşı nedeniyle verilen izinin ardından çalışmalarına başladı.
Adana İdmanyurdu yılbaşı nedeniyle verilen izinin ardından çalışmalarına başladı.
SPOR Haberi


Turkcell Kadınlar Futbol Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Adana İdmanyurdu yılbaşı nedeniyle verilen izinin ardından çalışmalarına başladı.

Adana İdmanyurdu Kulübü Başkanı Metin Taylancı zorlu bir süreçten geçtiklerini açıklayarak " ligde daha 16 maç var, ancak biz Adana Olarak Sadece Maçlara Çikabilmeyi Düşunüyoruz .Şartlarımız gerçekten çok zor. Hafta sonu Hakkari deplasmanımız olacak. Belki bu maça gidememe durumumuz da var. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza iki aydır ödeme yapamıyoruz. Sporcularımız büyük bir özveriyle mücadele ediyorlar. Hepsi sabırla sponsordan gelecek cevapları bekliyorlar.  Tüm olumsuz şartlara karşın Adana'yı en iyi şekilde temsil etmeye de çalışıyoruz. Fakat, Adana kadın futbolunda tek olan bir kulübe sahip çıkmamakta direniyor. Bir kaç ufak dokunuşla başka bir kimliğe bürünerek başarılı olabilir ve alt sııralardan kurtulabiliriz.Kentimizin desteğini arkamızda görmek istiyoruz. Lütfen 11 futbolcu kızımızın kaldığı ve sadece yeme içme olayının karşılandığı kulüp evimize bile destekte yetişemez olduk. Bir başkan olarak ne kadar zorda olduğumuzu anlatamıyorum. Şayet bu koca kentte bizden başka iyi yapacak birileri de varsa kulübü devir etmeye de hazırız. Yarın çok geç olmadan Adana'nın ilgili kişilerine buradan duyuru yapmak istiyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, İdmanyurdu, yılbaşı, nedeniyle, verilen, izinin, ardından, çalışmalarına, başladı.,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı