301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Nisan 2024 - Çarşamba 23:58 Bu haber 80 kez okundu
 
Adana Diş Hekimleri Odası’nda Fatih Güler güven tazeledi
Adana Diş Hekimleri Odası’nda Fatih Güler güven tazeledi
SAĞLIK Haberi


Adana Diş Hekimleri Odası'nın sarı ve mavi listeyle gerçekleştirilen genel kurulunda mevcut başkan Fatih Güler ve ekibi, seçimin galibi oldu.

Adana Diş Hekimleri Odasının Sarı ve Mavi listeyle gidilen 2024-2026 Dönemi Olağan Genel Kurul ve seçimleri sonucu mevcut Başkan Dt. Fatih Güler ve ekibi seçimin galibi oldu.

 

Adana Diş Hekimleri Odası Dt. Asım Savaş Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Genel Kurulun Divan Başkanlığını Dt. Metanet Çulhaoğlu, Yardımcılığını Dt. Samet Şanlı, Dt. Muhammet Çelik ve Dt. Ulvi Sevdi yaptı. Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

YENİ BİLGİLERİ ÜYELERİMİZE YANSITMA ŞANSIMIZ OLUYOR

Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Yoldaş, Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Suntur, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nihat Köse, Gıda Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Şehmus Alparslan, Kanser Araştırma ve Savaş Derneği Adana Şube Başkanı Uzm. Dr. Selahattin Menteş ve diş hekimlerinin yoğun katılım gösterdiği Genel Kurulda gündem gereği konuşan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, “Hızla değişen ve gelişen dünyamızda mesleğimizde değişime uğramıştır. Yönetime seçildiğimiz günden itibaren mesleki gelişimlerimizi yakından takip ederek siz değerli üyelerimize gerek bilimsel toplantılar gerek söyleşiler, gerekse eğitim adı altında yansıtma şansımız oldu. Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerimizle yakın diyalog kurarak onların mezuniyet sonrası gelişimlerine katkı koyduk. DUS kontenjanlarının arttırılması yönündeki ısrarımızda başarılı olduk. Her diş hekiminin yanında bir diş hekiminin sigortalı çalıştırılmasını sağladık. Meslektaşlarımıza Yeşil Pasaport verilmesi, SGK ve BAĞ-KUR’dan emekli olma şartlarının düzeltilmesi konusunda halen ısrarcıyız. Önümüze koyduğumuz 2030 Vizyonumuzu yaşama geçireceğiz” diye konuştu.

 

591 ÜYE OY KULLANDI

Adana Diş Hekimleri Odası Faaliyet, Mali Bilanço, Denetim ve Tahmini Bütçe Raporların oy birliği ile kabul edilmesinin ardından ertesi gün yapılan seçim sonucu 591 üye oy kullandı. 11 oyun geçersiz olduğu bilgisi verilmesinin ardından Mevcut Başkan Dt. Fatih Güler ve ekibi seçimin galibi oldu. Önümüzdeki günlerde mazbatalarını alacak olan Dt. Fatih Güler, Dt. Metin Ersoy, Dt. Hasan Boğa, Dt. Mustafa Kalat, Dt. Nevin Kilecioğlu, Dt. Süleyman Dilek, Dt. Yunus Emre Kocacık, Dt. İpek Aysan Meriç ile Dt. Hasan Yaman’dan oluşan yeni yönetim kurulu görevine devam edecek.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, Diş, Hekimleri, Odası’nda, Fatih, Güler, güven, tazeledi, , , , , , , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı