301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
21 Nisan 2024 - Pazar 21:53 Bu haber 73 kez okundu
 
12. Portakal Çiçeği Karnavalı’nda coşku ve katılım üst seviyede
12. Portakal Çiçeği Karnavalı’nda coşku ve katılım üst seviyede
KÜLTÜR SANAT Haberi


Zeydan Karalar, “Adana’ya bir kez gelen şehrimizden vazgeçemez.”

 

Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın güzelliklerinin ülke genelinde ve dünyada daha fazla tanınması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

 

 

12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın etkinliklerinde hemşehrileriyle bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; konuklara, Adanalılara ve karnavalın organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın güzelliklerini tanıtmaya devam edeceklerini açıkladı. 

 

MUHTEŞEM KORTEJ VE GAZAPİZM KONSERİ

 

Cumartesi günü gerçekleştirilen ve yıllarca unutulmayacak muhteşem görüntülere sahne olan Portakal Çiçeği Karnavalı Korteji’ne eşi Nuray Karalar’la birlikte 

 

katılan Başkan Zeydan Karalar, Adanalıların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılaştı. Atatürk Caddesi Kuyumcular Çarşısı önünden başlayan kortej yürüyüşü boyunca karnaval coşkusu en üst seviyeye çıktı, uzun yıllar akıllarda kalacak renkli görüntüler oluştu. Başkan Zeydan Karalar hemşehrilerine ve katılımcılara karanfil dağıttı.

 

EŞSİZ KOKUYU HERKES HİSSETMELİ

 

Adana’nın eşsiz güzelliklerinin Türkiye’ye ve dünyaya tanıtılmasında önemli katkı sağlayan Portakal Çiçeği Karnavalı boyunca, amaca ulaşılması yolunda yoğun çaba harcayan Başkan Zeydan Karalar, eşi benzeri olmayan portakal çiçeği kokusunu dünyada yaşayan her insanın mutlaka hmesi gerektiğini söyledi.

 

Başkan Zeydan Karalar, Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilen Gazapizm Konseri’ni de izledi ve katılımcılara hitap etti. 

 

BAŞARI; KENTİN TÜM DİNAMİKLERİNİN BİRLİKTE HAREKET ETMESİYLE OLUR

 

Kentin tüm dinamiklerinin ortak çabasıyla Portakal Çiçeği Karnavalı’nın; şehrin tanıtımı amacına uygun ve başarılı geçtiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Bir etkinlik; halkla birlikte kentin üst dinamiklerinin de sahiplenmesiyle başarıya ulaşabilir. Portakal Çiçeği Karnavalı; Sayın Valimizin ve bundan önceki valilerimizin önderliğinde, kentte görev yapan atanmışların ve seçilmişlerin birlikte hareket ettiği, halkın sahiplendiği bir etkinlik oldu” dedi.

 

ADANA’YA BİR KEZ GELEN ŞEHRİMİZDEN VAZGEÇEMEZ

 

Adana’da klasik belediye başkanlığı yapmamaya kararlı olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın eşsiz güzelliklerini tanıtma yolunda önemli adımlar attıklarını ifade etti. Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Adana çok özel, çok sayıda güzelliği bünyesinde barındıran bir kent. Adana aynı anda tarih, kültür ve sanat kenti. Denizimiz, şehrin ortasından geçen nehirlerimiz, endemik bitki çeşitliliğimiz, eşşiz ovamız, bereketli topraklarımız, benzeri olmayan lezzetlerimiz, sıcak iklimimiz ve misafirperver halkımız ile daha başka çok sayıda özelliğimiz, güzelliğimiz, değirimiz var. Tüm bunları ülkemize ve dünyaya tanıtma noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Festivallerimize, karnavalımıza önemli katkı sağlıyoruz ve buna devam edeceğiz. Portakal Çiçeği Karnavalı Adana’nın tanıtılmasında çok çok önemli bir etkinlik. Bakanlığımızın desteğiyle karnavalın süresi uzadı. Karnavalın fikir babası Sayın Ali Haydar Bozkurt’un da dediği gibi, etkinlikler bütün yıla yayılmalı. ‘Adana’ya gelin ciğerimi yiyin’ çağrısını boşuna yapmıyoruz. Adana’ya bir kez gelen zaten bir daha şehrimizden vazgeçemez. Adana bir tutkudur.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 12., Portakal, Çiçeği, Karnavalı’nda, coşku, ve, katılım, üst, seviyede, , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı