301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Haziran 2022 - Çarşamba 13:46 Bu haber 629 kez okundu
 
Zeynep ile Abdullah muradına erdi
Zeynep ile Abdullah muradına erdi
MAGAZİN Haberi


11 Haziran 2022 günü kınası yapılan, 12 Haziran 2022 günü, Zeynep Ve Abdullah çifti sokak düğünü ile dünya evine girdi. 

Zeynep Aydemir ile Abdullah Altun aileleri dünür oldular. Zeynep ile Abdullah düğün yerine gelirken çok mutluydular. Orkestra eşliğinde ilk danslarını yaptılar, ardından çift hiç yerine oturmayıp katılan davetlilerle birlikte çalınan müziğe eşliğinde doyasıya oynadılar.

Gelin Zeynep ile damat Abdullah’ın mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Damadın abisi ve kız kardeşleri çalan müziğin ritmine kapılıp doyasıya oynadılar.
Daha sonra uzun konvoylar şeklinde halaylar çekildi. 
Afetevleri, Arkadaş Apartmanı önünde dillere destan bir sokak düğünü vardı. Her şey düşünülmüştü. Yüze yakın davetliye yemek ikram edildi. Düğün boyunca çay hep hazırdı. Damadın annesi Ayşe Altun orkestra eşliğinde hiç yerinde durmadı, coştu, coşturdu. 
Baba Mehmet Altun ise dünürüyle oturup, gelen konuklarla sohbet etti.
Abi Hasan Altun ve eşi ise düğüne katılan davetlilerle yakından ilgilenip, yemek servisini bizzat yaptılar. 


Baba Mehmet ve anne Ayşe Altun; “Bugünleri gösteren rabbimize hamd senalar olsun. Darısı tüm bekarlarımıza olsun. Dilerim bu hayat pahalılığında devlet evlenecek gençlere yardım etmeli, biz bu düğünü mecburen kredi çekerek yaptık, borçlandık. Aksi yapamayacaktık.
 Çünkü her şey ateş pahası. Devlet buna bir çözüm bulmalı. Düğünümüze katılan tüm davetlilere teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Abi Hasan Altun; “Kardeşimin düğününde oynamak, konuklarla ilgilenmek emin olun bize çok mutlu etti, darısı diğer kız kardeşlerimin başına” diye konuştu. 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Zeynep, ile, Abdullah, muradına, erdi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı