301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Aralık 2021 - Pazartesi 21:12 Bu haber 266 kez okundu
 
“Zeydan Karalar’ın emek ve emekçi düşmanı olduğu anlaşılmıştır.”
“Zeydan Karalar’ın emek ve emekçi düşmanı olduğu anlaşılmıştır.”
SİYASET Haberi


MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, bugüne kadar binlerce çalışanı işten atan ve bu uygulamaya devam eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a tepki gösterdi.

“Adana Büyükşehir Belediyesi üç yıllık zamanda akılda kalıcı bir eser ve proje üretememiştir. Sayın Zeydan Karalar’a tavsiyemiz hizmet üretmemek için değil, hizmet üretmek için bahane araması, sözlerine sahip çıkması, kapı önüne attığı ve on binlerce aileleriyle birlikte perişan olan çalışanlara zulümden vazgeçmesidir. Kısaca diyoruz ki hizmet üret, emekçiye zulümden vazgeç! Bu kadar basit. Aksi halde ‘Küçük Emrah’ rolüyle, emekçilere zulümleriyle, bir de ‘Hoşgin masası’yla hatırlanacaktır.”

“Hizmet üret, emekçiye zulümden vazgeç!”

“Vatandaşı aldattı, Adana’ya zulmetti!”

“Kalbi başka, dili başka, eylemi başka!”

“Küçük Emrah rolüyle, hoşgin masasıyla, zulümleriyle hatırlanacak!”

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, CHP’li Zeydan Karalar başkanlığındaki Adana Büyükşehir Belediyesi’nden ve Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nden (ASKİ) işçilerin çıkarılmasına tepki gösterdi.

“Vatandaşı aldattı, Adana’ya zulmetti”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, hizmet üretemeyen, sürekli işçi çıkartmasıyla gündeme gelen Zeydan Karalar’ın vatandaşları aldattığını ve Adana’ya zulmettiğini söyledi. Avcı “Adana, 30 Mart 2019 seçimlerinde bir tercih yapmış ve CHP’li Zeydan Karalar göreve gelmiştir. Karalar’ın ve temsil ettiği siyasi anlayışın en çok kullandığı ‘emek, emekçi’ söyleminde samimi olmadıkları daha seçimin hemen sonrasında ortaya çıkmış, ilk icraatları emekçileri kapı önüne koymak olmuştur. Karalar’ın teoride emek, emekçi dostu; pratikte ise emek ve emekçi düşmanı olduğu anlaşılmıştır.” dedi.

“Kalbi başka, dili başka, eylemi başka”

Zeydan Karalar’ın 30 Mart 2019’da yapılan seçime saatler kala bir televizyon kanalında

“Zeydan başkan bir sürü adamı işten atacak deniliyor. Belediye Başkanı olduğum bir yerde hiçbir kardeşimizi işten atmayacağız.” şeklindeki sözünü hatırlatan Avcı, “Bu sözler, üç yıllık zamanda binlerce işçiyi ekmeğinden eden birine ait. Hâlâ emekçileri türlü bahane ve gerekçelerle işten atmaya devam ediyor. Anlaşılan o ki Zeydan Karalar’ın kalbi başka, dili başka, eylemi çok daha başka; yazık!” ifadesini kullandı.

Avcı’dan Karalar’a tavsiyeler…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Adana Büyükşehir Belediyesi üç yıllık zamanda akılda kalıcı bir eser ve proje üretememiştir. Sayın Zeydan Karalar’a tavsiyemiz hizmet üretmemek için değil, hizmet üretmek için bahane araması, sözlerine sahip çıkması, kapı önüne attığı ve on binlerce aileleriyle birlikte perişan olan çalışanlara zulümden vazgeçmesidir. Kısaca diyoruz ki hizmet üret, emekçiye zulümden vazgeç! Bu kadar basit. Aksi halde ‘Küçük Emrah’ rolüyle, emekçilere zulümleriyle, bir de ‘Hoşgin masası’yla hatırlanacaktır.” ifadesini kullandı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Zeydan, Karalar’ın, emek, ve, emekçi, düşmanı, olduğu, anlaşılmıştır.”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı