301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Eylül 2021 - Pazartesi 20:19 Bu haber 608 kez okundu
 
Zafer Partisi Adana Teşkilatı Hanifi Cihangir Kasapoğlu’na emanet
Zafer Partisi Adana Teşkilatı Hanifi Cihangir Kasapoğlu’na emanet
SİYASET Haberi


Zafer Partisi Adana teşkilatını kurma görevi Makine Mühendisi Hanifi Cihangir Kasapoğlu’na verildi.

Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından Adana teşkilatı ve ilçe başkanlarını belirleme yetkisini alan Hanifi Cihangir Kasapoğlu, hiç vakit kaybetmeden kolları sıvayarak çalışmalara başladı.

 

Zafer Partisi Adana  İl Başkanı Kasapoğlu, “Ayyıldız Hareketi”ne destek veren bir isim olarak öne çıkmıştı. 1958 Hatay, Dörtyol doğumlu olan Cihangir Kasapoğlu, 1981 yılında Çukurova Üniversitesi Adana Mühendislik Bilimleri Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Adana’da bu alanda hatırı sayılır projelere imza atarak, sektöre farklı bir ivme kazandıran bir isim. Evli, 2 kız, 1 erkek, 3’te torun sahibi olan Kasapoğlu, aileye verdiği önemle de toplumda karşılığı olan bir profil çiziyor.

 

“ÜLKE SİYASETİNE İVME KAZANDIRACAĞIZ”

Daha önce hiçbir partide görev almayan Zafer Partisi Adana İl Başkanı Hanifi Cihangir Kasapoğlu, “İlk defa Zafer Partisi ile siyasete girmiş oluyorum. Fikir olarak, çocukluğumdan beri Atatürk çizgisinde ve Türk Milliyetçisiyim. Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk’un daveti üzerine Ayyıldız Hareketi’nde de yer almıştım. Liderimiz Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın verdiği yetkiyle Adana’da kurucu İl Başkanı görevine getirildim. Daha önce Ayyıldız Hareketi’nde birlikte çalıştığımız arkadaşlarla birlikte yapacağımız istişareler sonucunda Adana kurucu il yönetiminin yanı sıra ilçe başkanları ve yönetimini belirleyeceğiz. Zafer Partisi olarak, ülke siyasetine farklı bir ivme kazandıracağız” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Zafer, Partisi, Adana, Teşkilatı, Hanifi, Cihangir, Kasapoğlu’na, emanet,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı