301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Temmuz 2022 - Cuma 19:52 Bu haber 253 kez okundu
 
Yüreğir Belediyesi’nden öğrencilere tercih desteği
Yüreğir Belediyesi’nden öğrencilere tercih desteği
EĞİTİM Haberi


Yüreğir Belediyesi, üniversiteye giriş sınavlarında, öğrencilere ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti veriyor.

28 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde uzman eğitici kadrosu Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarılı olan öğrencilere tercihlerinde yardımcı olacak.

Öğrencilerin emeklerinin boşa gitmemesi ve yanlış tercihte bulunmaları için ücretsiz rehberlik hizmeti başlattıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ‘Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize yardımcı olmak ve emeklerinin boşa gitmemesi için rehberlik öğretmenlerimiz 29 Temmuz-8 Agustus 09.00-17.00 saatleri arasında öğrencilerimize yardımcı olacaktır. Tercih süreci sınava hazırlanmaktan çok daha önemlidir. Öğrencilerimizin hayat boyu 1 defa karşılaşacakları bu tercih döneminde profesyonel destek çok önemli. Öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum.’ dedi.

Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde öğrencilere ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti veren rehberlik öğretmenleri başarılı bir sınav geçirmek kadar bilinçli ve tutarlı bir tercih listesi oluşturmanın önemli olduğunu söylediler. Rehberlik öğretmenleri öğrencilerin Yüksek Öğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu’nu mutlaka okuyup incelemesi gerektiğini, Yüreğir Kültür Merkezine gelen bütün öğrencilere yardımcı olacaklarını belirttiler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yüreğir, Belediyesi’nden, öğrencilere, tercih, desteği,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı