301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Ocak 2021 - Çarşamba 20:19 Bu haber 681 kez okundu
 
YÜKÜMLÜLERE ‘İŞ MAKİNASI OPERATÖRLÜĞÜ’ EĞİTİMİ VERİLECEK
YÜKÜMLÜLERE ‘İŞ MAKİNASI OPERATÖRLÜĞÜ’ EĞİTİMİ VERİLECEK
AKTUALİTE Haberi


AKAMDER artık gelenek haline gelen “İş Makinası Operatörlüğü Eğitimi” ni Osmaniye İlimizde de gerçekleştirecek.

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Başkan Vekili Sayım Azmaz, Genel Sekreter Adnan Kemali Ünal ve AKAMDER Osmaniye sorumlu üyesi Abdullah Ulucan Osmaniye Valisi hemşerimiz Dr. Erdinç Yılmaz’ ı ziyaret ederek önemli bir çalışmaya imza attılar.

 

‘HİZMETLERİMİZDE SINIR TANIMIYORUZ’

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu “Adana Kamu Müteahhitleri olarak yaptığımız hizmetlerde sınır tanımıyoruz. Bu anlamda komşu vilayetimiz Osmaniye Valisi olarak görev yapan hemşerimiz Dr. Erdinç Yılmaz’ın önemli bir akademik kariyere sahip kişi olarak Osmaniye için bir şans olduğunu biliyoruz. Bizde STK olarak katkı ve destek anlamında Ülkemizde ve Adana da ses getiren Yükümlülere iş makinası operatörlüğü eğitimi akabinde alacakları belgelerle hem iş sahibi olmaya devam edecekleri hem de topluma yararlı hale gelmeleri sağlanacak eğitimi Osmaniye İlimizde de  yapmaya karar verdik. Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz ın olurlarıyla Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne ve Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak’ lada görüşmelerimiz istişarelerimizi yaptık. En kısa bir zaman diliminde gerçekleştireceğimi eğitim etkinliğimiz başlayacaktır.” Açıklamasında bulundu.

 

‘AKAMDER’ İN HASSASİYETİNDEN MEMNUNLUK DUYDUK’

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz açıklamasında “AKAMDER in bir STK olarak başarılı çalışmalarını biliyoruz. Bu anlamda Osmaniye dede oldukça yararlı olacağına inandığım bu faydalı hizmetleri için şimdiden memnuniyetimizi belirtmek isterim. 'Çağdaş ceza infaz sistemlerinde eğitim ve iyileştirme faaliyetlerinin rolünün büyük olduğuna inanıyorum. Sonucunun da hayırlı olacağına önemli ve vasıflı bir istihdam kaynağı olacaktır.” Dedi.

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , YÜKÜMLÜLERE, , ‘İŞ, MAKİNASI, OPERATÖRLÜĞÜ’, EĞİTİMİ, VERİLECEK,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı