301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Eylül 2022 - Cuma 22:21 Bu haber 305 kez okundu
 
Yılmaz orman teşkilatına dair talep ve beklentilerini değerlendirdi
Yılmaz orman teşkilatına dair talep ve beklentilerini değerlendirdi
AKTUALİTE Haberi


Orman yangınlarıyla daha etkin mücadele ve ormanları koruma görevini hassasiyetle yerine getiren orman çalışanlarını Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İşletme Müdürü Mehmet Doğan ve teknik personel tarafından karşılanan Bölge Müdürü Yılmaz, Aladağ ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi.

​Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz inceleme ve denetimlerde bulunmak üzere Pos Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti. İşletme Müdürü Mehmet Doğan ve teknik personel tarafından karşılanan Bölge Müdürü Yılmaz, Aladağ ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi.

Ormancılık çalışmalarının daha etkin ve verimli olarak sunulması, orman köylüsünün bu çalışmalardan kaynaklı ekonomik gelirlerinin arttırılmasının masaya yatırıldığı görüşmelerde Yılmaz, orman teşkilatına dair talep ve beklentilerini değerlendirdi. Burada görüş alış verişinde bulunan Yılmaz, kendisine yöneltilen sorulara da yanıt verdi.

Daha sonra Çataloluk Yangın Gözetleme kulesini ziyaret eden Yılmaz, personel ile bir araya geldi. Yapılan çalışmalar hakkında İşletme Müdürü Mehmet Doğan'dan bilgi alan Yılmaz, yerel sorunlar ve çözüm önerileri konusunda istişarede bulundu.

Göreve yeni başlayan Aladağ İlçe Kaymakam'ı Emre Cebeci'yi de makamında ziyaret eden Bölge Müdürü Yılmaz, Cebeci’ye yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Yılmaz, orman teşkilatına göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı Cebeci’ye teşekkür etti​. Aladağ İlçe Kaymakam'ı Emre Cebeci’de ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yılmaz, orman, teşkilatına, dair, talep, ve, beklentilerini, değerlendirdi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı