301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
31 Aralık 2021 - Cuma 22:50 Bu haber 417 kez okundu
 
Yaz demeden, kış demeden kenti güzelleştiriyorlar
Yaz demeden, kış demeden kenti güzelleştiriyorlar
GÜNDEM Haberi


Adana Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı kadın çalışanlar yazın sıcakta, kışın soğukta çalışmalarını sürdürüyor.

Kışın ortasında renga renk çiçeklerin görüldüğü Adana’da çiçekleri ekenler ise, Adana Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı kadın çalışanlar.  Parklarda, bahçelerde, yolların orta refüjlerinde, kavşaklarda açan birbirinden güzel çiçekler adeta görenleri büyülüyor.

Yazın kavurucu sıcağının altında, kışın ise çamur ve soğuk havada ekim işlemlerini gerçekleştiren kadın işçiler, ektikleri çiçeklere adeta gözü gibi bakıyorlar. Kentin güzellik emekçileri olan kadın işçiler, kenti güzelleştirerek önemli bir işlem gerçekleştirirken, diğer yandan ise görenlerin takdirini kazanıyorlar. Evlerine ekmek parası götüren kadın işçiler pandemi döneminde de aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ekilen çiçeklerin yanı sıra budama çalışmaları da devam ediyor. Özellikle parklarda bulunan ağaçlar çeşitli şekiller verilerek budanıyor. Büyük özen gösterilen budama işleminin sonunda yuvarlak ağaçlar veya farklı figürlere dönüştürülmüş ağaçları görmek mümkün.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yaz, demeden,, kış, demeden, kenti, güzelleştiriyorlar,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı