301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Ağustos 2021 - Çarşamba 20:01 Bu haber 248 kez okundu
 
YAŞLARI KÜÇÜK BAŞARILARI BÜYÜK
YAŞLARI KÜÇÜK BAŞARILARI BÜYÜK
SPOR Haberi


2-5 Ağustos tarihleri arasında, Satranç İl Temsilciliği tarafından Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen Adana Küçükler ve Yıldızlar Satranç İl Birinciliği müsabakalarında Seyhan Belediyespor Kulübü sporcuları 3 farklı kategoride şampiyon oldu.
 

BAŞKAN AKAY, “ ŞAMPİYON SPORCULAR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Satranç İl Birinciliği müsabakalarında, Seyhan Belediyespor Kulübü’nden, 14 Yaş Genel Kategorisinde Hakan Hasanoğlu, 12 yaş kızlar kategorisinde Defne Şenkal  ile 9 yaş Genel kategorisinde ise Jan Demircan’ın rakipleri karşısında başarılı bir oyun sergileyerek şampiyon olduklarını ve kendilerini mutlu ettiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, “ Hocamızı ve sporcularımızı elde edilen başarıdan dolayı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Şampiyon sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

GÜNDOĞDU, “ŞAMPİYONLUKLAR BAŞKANIMIZA ARMAĞAN OLSUN”

Seyhan Belediyespor Kulübü Satranç Antrenörü Demir Gündoğdu, “ 3 farklı kategoride elde edilen şampiyonluklar bizleri son derece mutlu etti. Kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşamaktayız. Bizlerin her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a, sporcularım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: YAŞLARI, KÜÇÜK, BAŞARILARI, BÜYÜK,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı