301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Ocak 2022 - Salı 22:00 Bu haber 258 kez okundu
 
"Yalancının Resmi" Adana’da gala yapacak
"Yalancının Resmi" Adana’da gala yapacak
KÜLTÜR SANAT Haberi


Mizah Evi Oyuncuları, İhsan Ustaoğlu’nun yönettiği, Memet Baydur’un yazdığı ‘Yalancının Resmi’oyunuyla Adana’da gala yapacak.

Memet Baydur’un 20. ölüm yıldönümünde, İhsan Ustaoğlu’nun sahnede 38. yılına denk gelen oyunda, tango ve Fransızca şarkı eşliğinde izleyiciler, yalnız insanın yalnızlığını kırmak ve iç hesaplaşmaları ile karşı karşıya kalacaklar.

Oyun; oğlu öldürülen eski polis ve gemici bir adamın parkta karşılaştığı bir kadına hayat hikayesini anlatmasıyla başlar. Yalanlar, gülümseyişler, gözyaşları ve doğrularla bezenmiş oyunda, kadın erkek ilişkileri değiştirilip dönüştürülüyor.

Nazım Hikmet’den Orhan Veli’ye Pablo Picasso’dan Yuri Gagarin’e Edith Piaf ve Pavarotti’den Albert Einstein’e birçok kişiyle karşılaşılan oyunda; ölüm-hayat-doğru-yalan-gerçek kavramları sorgulanıyor. Oyun tek perde ve bir saat sürüyor.

Oyun, 11 Ocak 2022 tarihinde Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda seyircisinin karşısına çıkacak.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: "Yalancının, Resmi", Adana’da, gala, yapacak,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı