301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
02 Mart 2023 - Perşembe 22:24 Bu haber 306 kez okundu
 
WATCHGUARD YENİ XDR ÇÖZÜMÜ THREATSYNC’I DUYURDU
WATCHGUARD YENİ XDR ÇÖZÜMÜ THREATSYNC’I DUYURDU
TEKNOLOJİ Haberi


WATCHGUARD'IN YENİ XDR ÇÖZÜMÜ THREATSYNC SİBER GÜVENLİĞİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Bütünleşik siber güvenlik alanında küresel bir lider olan WatchGuard® Technologies, WatchGuard Network ve Endpoint Security ürünleri için eXtended Detection and Response (XDR) teknolojisi sağlayan, WatchGuard'ın Unified Security Platform® (Bütünleşik Güvenlik Platformu) mimarisinin bir parçası olan kapsamlı ve kullanımı kolay XDR çözümü ThreatSync'in piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

WatchGuard, yeni XDR çözümü ThreatSync'i duyurdu. WatchGuard ThreatSync, ürünler arası tespitleri merkezileştirmek ve tehditlere tek bir ekrandan otomatik yanıt vermeyi düzenlemek için kurumları XDR yetenekleriyle donatıyor. Siber güvenliği basitleştirirken, görünürlüğü artırıyor ve kurum genelinde tehditlere daha hızlı yanıt verilmesini sağlıyor. ThreatSync, WatchGuard'ın Bütünleşik Güvenlik Platformu’nun bir parçası olarak kapsamlı ve kullanımı kolay bir XDR çözümü sağlayıp ürünler arası tespitleri hızlandırıyor ve tehditlere tek bir ekrandan daha hızlı yanıt veriyor. Riski ve maliyeti azaltan ThreatSync, daha yüksek doğru tespit sağlıyor.

 

ThreatSync Riski ve Maliyeti Azaltıyor

Sürekli değişen siber güvenlik tehdit ortamında karmaşık ağların güvenliğini sağlamanın, birleşik görünürlük ve hızlı, entegre müdahale yetenekleri gerektireceğini söyleyen WatchGuard Technologies Ürün Müdürü Ricardo Arroyo, "ThreatSync, WatchGuard'ın konsolide araçları aracılığıyla iş ortaklarımızı ve müşterilerimizi gerçek XDR yetenekleriyle donatıyor. ThreatSync sadece siber güvenliği basitleştirmek ve daha etkili ve verimli çalışmalarını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda riski ve maliyeti de azaltıyor.” ifadelerinde bulundu.

 

MSP'ler için XDR, ekiplerin tek bir güvenlik platformundan bilgi paylaşmasını sağlayarak personel üzerindeki yükü azaltıyor. Aynı zamanda XDR, farklı güvenlik katmanlarını birleştirerek korumayı artırıyor ve sonuçları iyileştiriyor. WatchGuard'ın ThreatSync çözümünün temel özellikleri şunlardır:

 

Sıfır Yapılandırma: WatchGuard güvenlik ürünleri, kurulumu ve yönetimi kolay olmalarıyla bilinir. Lisanslamadan operasyonlara kadar, bu kolaylık verimliliği artırır ve şirketin güvenlik sunumunun her yönünü kolaylaştıran bir platform sağlama misyonuyla tamamen uyumludur. WatchGuard'ın Bütünleşik Güvenlik Platformu®’nun önemli bir bileşeni olan ThreatSync, tam entegre bir çapraz ürün platformu sağlayarak birden fazla nokta çözümünün şirket içinde yapılandırılması ve entegre edilmesiyle ilgili maliyetleri azaltır.
 

Kapsamlı Güvenlik: WatchGuard, ortamları, kullanıcıları ve cihazları korumak için birlikte çalışan eksiksiz bir güvenlik ürünleri ve hizmetleri portföyü sunar. ThreatSync, servis sağlayıcı uçtan uca güvenlik yönetimi için özel olarak tasarlanmış tek bir ekran aracılığıyla gerçek zamanlı olarak toplanan ve eyleme geçirilebilir içgörülere dönüştürülen çapraz tespitler sağlamak için WatchGuard'ın Ağ Güvenliği ve Uç Nokta Algılama ve Yanıtlama (EDR) yeteneklerinden yararlanır.
 

Bütünleşik Tehdit Görünürlüğü: ThreatSync, WatchGuard güvenlik yığınının tamamındaki tehdit verilerini, tek bir arayüzde otomatik olarak birleştirerek doğruluğu artırır ve algılamayı hızlandırır. ThreatSync, bilgisayarlar, sunucular ve güvenlik duvarlarındaki çapraz ürün tespitlerini tek bir ekranda toplar ve görüntüler, böylece yöneticilerin birden fazla konsolu öğrenme ve kullanma ihtiyacını ortadan kaldırır. Bu sayede güvenlik uzmanları birleştirilmiş bir kullanıcı deneyiminin keyfini çıkarırken, tespitlerle ilgili daha geniş bir olay bağlamı elde ederek gelişmiş tehditlere her zamankinden daha hızlı yanıt verebilir ve bunları durdurabilir.
 

Bütünleşik Tehdit Algılama: ThreatSync, tehdit aktörlerinin varlığını gösteren güvenlik yığınının farklı koruma katmanlarından gelen verileri ilişkilendirerek genişletilmiş algılama yetenekleri sağlar. ThreatSync, farklı WatchGuard güvenlik ürünlerinden izlenen etkinlikleri çapraz alan kullanarak ve ilişkilendirerek, uzlaşma göstergeleri (IoC'ler) olabilecek kötü niyetli senaryoları puanlar ve tespit eder. Bu, ortalama tespit süresini (MTTD) azaltırken etki, şiddet ve kapsamın genel olarak hızlı bir şekilde kontrol altına alınmasını sağlar.
 

Bütünleşik Tehdit Müdahale Düzenlemesi: Güvenlik uzmanları ve BT yöneticileri ihtiyaç duydukları bilgilere sahip olduklarında, cihaz fiziksel olarak mevcut olmasa bile hızlı bir şekilde yanıt vermek kolaydır. ThreatSync, kuruluşlar genelinde tehditleri daha basit ve daha hızlı bir süreçte etkisiz hale getirmek için otomatik yanıt eylemleri sağlayarak ortalama yanıt verme süresini (MTTR) ve riski azaltır, daha yüksek doğruluk sunar. Tüm bunlar, şirketin sektör lideri, merkezi güvenlik görünürlüğü ve MSP'ye özel yönetim arayüzü olan WatchGuard Cloud'dan yönetilir.
 

ThreatSync, tüm Firebox Total Security Suite (TSS) aboneliklerine ve WatchGuard EDR ve EPDR ürünlerine varsayılan olarak dahil edilen bir WatchGuard bütünleşik güvenlik özelliğidir. Ne kadar çok WatchGuard ürününe sahip olursanız, o kadar çok görünürlük ve genişletilmiş XDR özelliklerine erişim kazanırsınız. Sonuç olarak, iş ortakları ve müşteriler genişletilmiş korumadan yararlanacak ve MTTD (ortalama tespit süresi) ve MTTR'yi (ortalama yanıt süresi) azaltarak ve otomatikleştirerek güvenlik duruşunu iyileştirecektir. Bu da hem maliyet hem de operasyonel etkinlik açısından artan verimlilik anlamına geliyor.

Siber güvenlik uzmanları olarak, giderek büyüyen ve karmaşıklaşan bir tehdit yüzeyini korumakla görevli olduklarını belirten Advanced Network Systems’in Teknik Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Steve LaRose “Tehdit tespitini ve müdahalesini birleştirmek ve hızlandırmak için alanlar arası veri akışlarını ilişkilendiren bulut tabanlı bir çözüm arıyorduk. ThreatSync, zaten bildiğimiz ve güvendiğimiz WatchGuard Bütünleşik Güvenlik Platform mimarisi içinde bir XDR çözümü sunuyor ve müşterilerimize sunduğumuz güvenlik etkinliği ve verimlilik düzeyini yükseltmemize olanak tanıyor." dedi

WatchGuard'ın Bütünleşik Güvenlik Platformu (Unified Security Platform) ile ThreatSync'i kullanmak ve daha fazla bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , WATCHGUARD, YENİ, XDR, ÇÖZÜMÜ, THREATSYNC’I, DUYURDU,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı