301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Ağustos 2021 - Pazar 23:55 Bu haber 348 kez okundu
 
Veteriner hekimlerden yangın fırsatçılarına tepki
Veteriner hekimlerden yangın fırsatçılarına tepki
SAĞLIK Haberi


Adana Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nihat Köse, orman yangınlarından etkilenen hayvanların fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşıp, tedavileri için bağış kampanyası başlatan kişilerin alenen dolandırıcı olduğunu belirterek, vatandaşlara kanmamaları uyarısında bulundu. Köse, Adana’nın 4 ilçesinde 6 noktada çıkan orman yangınlarının daha ilk gününde ‘acil müdahale timleri’ oluşturduklarını, veteriner hekimlerin bütün tedavileri ve ilaç desteğini ücretsiz karşıladığını söyledi.

Adana Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nihat Köse, bölgedeki orman yangınlarında ücretsiz bir şekilde sağlık hizmeti götürmeye devam edeceklerini belirterek, ilaç ve veteriner hekim sayısı bakımından bu sorumluluğu kaldırabilecek güçte olduklarını dile getirdi. Orman yangınlarından etkilenen hayvanların fotoğraflarını paylaşıp bağış kampanyası başlatan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyaran Köse, "Acil müdahale timlerimizin telefonlarını sosyal medyada paylaştık ve yangından etkilenen mahalle veya köylerdeki muhtarlara da dağıttık. Belirli aralıklarla da bölgede yer alıyoruz. Sosyal medyada bazı fırsatçılar ‘Veteriner hekimler ücretsiz tedaviyi kabul etmiyor’ diyerek yaralı hayvan fotoğrafları paylaşmak suretiyle para toplama kampanyası başlatmış. Aldığımız duyumlara göre ciddi meblağlar elde etmişler. Fotoğrafını paylaştıkları yaralı hayvanlar da Kozan bölgesindeki serbest veteriner hekim arkadaşlarımızın müdahale ettikleri hayvanlar. Vatandaşlarımız bu dolandırıcılara kesinlikle kanmasınlar. Yetkililere duyurumuzu ihbar kabul edip suç duyurusunda bulunmaları çağrısı yapıyorum. Halkımızın bu acılarını istismar etmek alçaklıktır" dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Veteriner, hekimlerden, yangın, fırsatçılarına, tepki,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı