301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Haziran 2022 - Salı 21:37 Bu haber 561 kez okundu
 
Vali Elban: Ülkemizin gözbebeği Jandarmamızın 183. yaşını tebrik ediyorum
Vali Elban: Ülkemizin gözbebeği Jandarmamızın 183. yaşını tebrik ediyorum
ASAYİŞ Haberi


Türk Jandarma Teşkilatının 183. Yılı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınlayan Adana Valisi Süleyman Elban, “Ülkemizin gözbebeği Jandarmamızın 183. yaşını tebrik ediyorum” dedi.

 

Vali elban açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Jandarma Teşkilatımız; vatanına, milletine ve bayrağına duyduğu sonsuz aşkla bugün kuruluşunun 183. yılını kutlamaktadır. Öncelikle zaman ve mekan ayırt etmeden fedakârca görevlerini yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarına şükranlarımı sunuyor; her geçen gün artan gücüyle vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin güvencesi, ülkemizin gözbebeği Jandarmamızın 183. yaşını tebrik ediyorum.

Güvenliğin temini ve güvenlik hizmetlerinin kalitesi; toplumsal huzurun, kalkınmanın ve demokrasinin temel dinamiklerinden biridir. Jandarma Teşkilatımız terörle mücadeleden kaçakçılığa, trafik güvenliğinden sosyal sorumluluk projelerine kadar üstlendiği her türlü görevi başarıyla yerine getirerek ülkemizin huzuruna, kalkınmasına, gelişmesine önemli katkılar sunmaktadır. Üzerine düşen bu sorumlulukların bilinciyle, hukukun üstünlüğünden taviz vermeden yurdumuzun ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü koruyan Jandarmamız, bu vatansever tutum ve üstün hizmet anlayışı ile 183 yıldır aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinmeyi de başarmıştır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurt, ulus ve Cumhuriyet'e aşk ve sadakatle bağlı, tevazu, fedakarlık örneği bir kanun ordusu” olarak nitelendirdiği Jandarmamızın; bugün ulaşmış olduğu bu başarı çizgisini daha da üst seviyelere yükselteceğine ve kendisine tevdi edilecek her türlü görevi başarı ile yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; birlik ve bütünlüğümüzün teminatı, gurur kaynağımız Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunu canıgönülden kutluyorum. Kutsal vatanımız uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi şükranla anarken görevleri başında bulunan jandarmamıza aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Vali, Elban:, , Ülkemizin, gözbebeği, Jandarmamızın, 183., yaşını, tebrik, ediyorum,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı