301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Ocak 2022 - Çarşamba 20:13 Bu haber 256 kez okundu
 
Vali Elban: Önceki yıllardan gelen 172 projenin tamamlandı
Vali Elban: Önceki yıllardan gelen 172 projenin tamamlandı
EKONOMİ Haberi


Adana Valisi Süleyman Elban, önceki yıllardan gelen 172 projenin tamamlandığını söyledi.

Adana Valiliği tarafından 2022 yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Çukurova Kalkınma Ajansı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Adana Valisi Süleyman Elban başkanlık yaptı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Elban, 2021 yılı içerisinde tamamlanan ve devam eden projeler hakkında bilgiler verdi. 

Vali Elban,  2022 yılının iyi bir çalışma ve yatırım dönemi geçirilmesinde bulundu. Yılın ilk toplantısını gerçekleştirdiklerini dile getiren Elban, “Bu yıl ocak ayı olduğu için dönemin ilk toplantısını yapıyoruz. Kurumlarımızın tamamının ödenekle ilgili ödenekleri netleşmiş değil” dedi.

Önceki yıllardan gelen 172 projenin tamamlandığını söyleyen Vali Elban, “2021 yılının birkaç verisini sizlerle paylaşacağım. 2021 yılı içerisinde ilimizde 468 proje uygulandı. Bu uygulanan projelerin bütçeleri 13 Milyar 750 Milyon TL civarındadır. Bunun içinde 2 Milyar 300 Milyon TL ödenek kullanıldı. Bunun neticesi olarak da geçen yıllardan gelen 172 proje tamamlandı. 212 proje devam ediyor. 38 proje ihale aşamasında 38’inin etüdü devam ediyor. 8’i ise tasfiye edildi. Bu yıl inşallah bir önceki yıla göre daha fazla ödenek ve daha fazla proje uygulanması temennisiyle toplantımızın hayırlara vesile olmasını istiyorum”  ifadelerini kullandı.

Vali Elban’ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti. Toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Taşkın Keleş, Çukurova Üniversitesi Rektörü Meryem Tuncer,  ilçe belediye başkanları ilçe kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile il müdürleri  katıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Vali, Elban:, Önceki, yıllardan, gelen, 172, projenin, tamamlandı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı